Essence Fantasia: Elf Yourself

Laatst zag ik een promofoto van een highlighter van Essence en ik wist gelijk dat ik ’em wilde hebben. Ik heb deze dan ook gelijk op mijn wishlist gezet. Van de week liep ik de kruidvat binnen en zag een mooi, nieuw, onaangeraakt schap van Essence Fantasia. Mine! Ik ben nog even bij het schap blijven staan, maar de oogschaduws vond ik niet zo bijzonder en om nou een lakje alleen vanwege de naam te kopen? Ik ben opzich zo gek, maar ik heb het toch niet gedaan.

Wat me als eerste opviel is dat deze highlighter niet zo snoepjes roze was als op de promo’s. Dat vond ik stiekem best wel jammer, want meestal kloppen de promo’s redelijk goed.


Ik vond de highlighter wel een stukje groter dan ik had verwacht. Je krijgt 9 gram product en dat is meer dan dat er in een Catrice Multi Colour Blush zit.

En dan de swatches! Als eerste zie je de swatch gemixt. Dus het lichte en het donkere samen. Daarna zie je alleen de ‘achtergrond’ en helemaal rechts alleen de bloem. Ik las dat sommige dachten dat het een vlinder was.

Ik vind het zelf een hele leuke opdruk en ik ben ook erg blij met de highlighter. Je kan zelf vrij goed bepalen hoeveel je aanbrengt. Als je veel shimmer wilt moet je twee of drie keer wat aanbrengen. Voor een subtiel effect kan je één keer een beetje aanbrengen. Ik vind dat het een natuurlijk effect geeft. Op de huid zie je niet dat het poeder roze van kleur is. Dat valt weg op de huid.

De highlighter ligt in december in de kruidvat en trekpleister en is verkrijgbaar voor €2,99. Wat vindt jij van deze highlighter? Ga jij deze ook halen? Of laat je deze lekker liggen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ik vind ‘m echt super pretty voor de winter πŸ˜€

 2. Reply

  Ik vind hem echt heel mooi. Als ik eens bij Kruidvat kom en ze hebben hem nog, neem ik m zeker mee.

 3. Reply

  Hele mooie highlighter! Ga hem alleen niet kopen heb een andere die ik eerst op wil maken

 4. Reply

  Prachtige highlighter! Ik vond de highlighter uit de Twiglight collectie ook al zo mooi, Essence is goed bezig!

 5. Reply

  Ik heb deze ook gehaald de rest van de collectie viel mij tegen het was niet speciaal genoeg vond ik. Deze highlighter is echt gorgeous πŸ˜€

 6. Reply

  Hij ziet er zo mooi uit! Ben nog aan het twijfelen.

 7. Reply

  Het design is echt leuk gedaan en alleen daarom wil ik hem al hebben. De pigmentatie is wel een pak beter dan ik verwacht had moet ik zeggen, yay voor dat!

 8. Reply

  Vandaag aangeschaft! Ik ben helemaal lyrisch altijd wanneer er weer nieuwe producten van hen zijn. Naast het feit dat ik een ontelbaar aantal highlghters bezit nu, is deze wel weer een welkome “gast” in mijn make-up doos (dozen). Ik gebruik de lichtste voor op mijn jukbeenderen en het gedeelte van de bloem als extra op mijn matte blush. Helemaal super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge