Essence – Effect Toppers Cameo & Liquid Foil

In Duitsland kocht ik twee lakken die ik in Nederland niet kon vinden. Nou is mijn kruidvat hier in de buurt neit heel groot, maar ik kan me niet herinneren deze gezien te hebben in een kruidvat met triple schap. Ik was heel benieuwd naar de foil.

31# Rebel – Camouflage

Waarom de # na het nummer staat weet ik niet, maar zo staat het op het label. Hier zie je de lak over Kiko 321 heen. Leek me passend om een modderige kleur eronder te doen. In de lak zitten groene, nude, witte en zwarte glitters. Met de witte ronde/hexagonale glitters heb ik neit zo’n probleem, maar ze hebben er rare glitters bij gedaan. Vlaggetjes? Ikw eet het niet. Opzich zijn die met het lakken wel eruit te vissen zodat je die niet op je nagels hebt, maar ik wilde ze wel laten zien. Ik vind ze niet zo mooi, want glitters hopen zich erover op.

30 Lady Mermaid


En dan de foil. Hmmm ja. Ik ben verdeeld. Zal ik met de positieve dingen beginnen? Het resultaat is prachtig. De deeltjes zijn heel mooi duochrome en je ziet de roze shift erg mooi. Eyecatchers, want het licht reflecteerd enorm!
De negatievere puntjes? Dit zijn 5 laagjes met sneldrogende topcoat. Ik gebruik die van Essence, de better than gel nails top sealer. Met 5 minuten droog en geen last van de 5 laagjes. Maar ja, niet iets wat ik vaak zal lakken.

En dan een ander puntje. Dit is weer zo’n lak waarbij Essence de finish niet snapt, ergens een term heeft gehoord en dat maar gebruikt. Ze weten neit wat holografisch is, wat een liquid sand lak is en ook foils snappen ze niet. Even een linkje naar een echte foil. Wat nou het verschil is? De deeltjes. Deze zijn meer iriserend. Bijna doorzichtig met een kleur, of zoals hier twee. Denk meer aan een zeepbel. Foils hebben dat niet. Die deeltjes zijn kleiner en meestal meer metallic. Overeenkomst.. ze zijn beide niet streperig!

Nog even een plaatje met alle nieuwe lakken van de effect nail polish lijn. Ik ben benieuwd of de andere foil wel meer foil is of juist heel streperig. De roze en nude glitters wil ik ook nog graag.

Volgens mij kosten deze lakken 1,89 per stuk, maar dat weet ik neit zeker. Zal niet heel veel schelen denk ik. Heb jij deze lakken al in de winkels gezien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat zijn ze leuk!

 2. Reply

  Die Nude Dots ligt al een tijdje in de winkels hier πŸ˜€ Die is echt heel erg leuk

 3. Reply

  Leuke lakjes zeg!

 4. Reply

  die lady mermaid heb ik wel gewoon hier opt dorp kunnen scoren, en ik woon in zeeland (aka meest afgelegen en achtergestelde kruidvat gebied ever) XD

 5. Reply

  Wauw allebei erg mooi !

 6. Reply

  Wat een leuke lakjes! Mooi!

 7. Reply

  Volgens mij heb ik de Camouflage lak van de week gespot in een Kruidvat een dorp verderop! Was sowieso al verbaasd dat ze daar een extra schap hadden en wij dat hier in Doetinchem gewoon niet hebben grrrr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge