Essence Coverstick – 01 Matt Sand

Ik ben nog steeds op zoek naar een concealer waar ik meer over tevreden ben. Het liefste wilde ik een liquid concealer, maar die ik van Essence heb die bederft sneller dan ik zin heb een nieuwe te kopen en de cream camouflage van catrice blijft bij mij geen hele dag zitten. Bij de 1+1 gratis actie nam ik deze in een opwelling mee.

Deze stick zit in een labello verpakking als ik het zo bot mag zeggen. Je draait de stick makkelijk omhoog en dan zit daar in vaste vorm de coverstick. Geen fratsen en lekker makkelijk mee te nemen. Om de ‘labello’ zit nog een kartonnetje om makkelijker te vertellen dat het om een concealer gaat ipv een labello. Al helpt de zandkleurige verpakking ook wel.


De coverstick wordt op mijn huid meer een creamy product en bij het blenden op mijn arm krijg ik hier en daar toch wel ‘bald spots’, stukjes waar het de dekking verliest. Onder mijn ogen valt dat minder op, omdat het stukje waarop ik eht gebruik minder groot is. Mijn wallen verbergen doet het opzich best aardig. Ik ben niet overdonderd, maar ook niet telleurgesteld. Precies wat ik er van gehoopt had. Wel jammer is dat het een onwijs cakey effect heeft als het opdroogt.Als ik er poeder overheen aanbreng wordt dat effect alleen maar versterkt. Ook dit blijft niet de hele dag zitten.

Ik weet niet meer precies wat deze coverstick kostte, maar ik geloof iets van โ‚ฌ2,50. Niet heel duur. Niet perse een aanrader, maar ook geen afrader.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Fijn om te lezen. Nu weet ik dus dat ik deze gewoon kan kopen en weet wat ik ervan kan verwachten

 2. Reply

  ik ben bang dat deze misschien nog net wat te donker is voor mijn ultra bleke huid >.< wel jammer dat de dekking niet zo super is!

 3. Reply

  Jammer dat ‘ie niet zo goed dekt! Voor mij is deze denk ik te donker helaas.

 4. Reply

  Ziet er niet heel erg slecht uit.

 5. Reply

  Haha je weet wel heel netjes te vertellen dat het dus gewoon troep is ;-P

 6. Reply

  Deze is voor mij te donker, maar misschien zijn er meer kleuren?

 7. Reply

  Klinkt op zich prima, maar denk dat ‘ie iets te donker is voor mij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge