Essence – Come To Town – Nagellakken

De nieuwe limited edition van Essence ligt in de schappen en ik wilde daarvan de lakken heel graag hebben. Ik zat nog een beetje te twijfelen over de lipsticks, maar de nagellakken wilde ik graag hebben. Zien die setjes er niet keileuk uit?


01 NAUGHTY OR NICE

De lakken hebben zelf geen naam meer. Je kan ze ook alleen in dit setje krijgen. Een oranje rode lak, een gouden glitterlak en een donkerrode lak. Leuke combi vind ik zelf. De flesjes doen me denken aan de oude Essence lakken denken. Ken je die nog? Die Multidimension XXXL shine lakken. Ik heb er nog een zooitje in een kast staan, maar dit is wel een leuke reminder.

De rode lakken zijn allebei creamy lakken die met twee laagjes dekken. Best goed. Het kwastje is een beetje kleiner dan ik gewend ben, maar ik vind het zelf wel fijn werken. Ik vind de glittertopcoat het leukste.


02 GOT MY LIST?

Beetje hetzelfde verhaal met het tweede setje. Twee kleurlakken, maar deze keer zijn het een roze en een donkergroene lak. Ik vind deze kleuren wel leuker. Ik ben alleen zelf minder dol op de zilveren topper. Geen idee waarom, maar ik vind de gouden topper leuker. Misschien komt het door de combinaties?

01 THE MOST WONDERFUL TREE

Ik vind deze topper leuk bedacht en er zitten leuke punten aan en minder leuke punten. Zo vind ik zelf de bar glitter niet zo leuk, maar het past natuurlijk wel heel goed bij de kerstboom. Er zitten verschillende soorten groene glitters in. Hierboven zie je 1 laagje. Ik heb geprobeerd of de lak dekkend zou zijn en dat zie je hieronder. Op de eerste nagel 1 laagje, op mijn middelvinger 2 laagjes, op mijn ringvinger 3 laagjes en op mijn pink 4 laagjes. Ik denk dat ik 3 laagjes het mooite vind. Maar ik weet niet. Ik moet nog onwijs wennen aan de topper.

Op het flesje staat trouwens Lametta topper. Lametta is tinsel in het engels en engelenhaar in het nederlands. Ik denk dat die naam slaat op de holografishce stukjes in de topper.


 

De setjes kosten 3,59 per stuk en de topper kost volgens mij 1,99. Heb jij ze al gespot bij de kruidvat of trekpleister?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind het echt leuke setjes!
  Manon recently posted…Catrice – Illuminating Blush 010 ‘ I Am Nuts About You ‘My Profile

 2. Reply

  Oh die setjes zijn zo lief! Die groene topper vind ik ook erg tof.
  Mirjam recently posted…Tip: Glitters voor nailarts bij Big BazarMy Profile

 3. Reply

  Ik heb het 2e setje gekocht, vond de kleuren mooier;)
  Mandy recently posted…Winactie | Win een Kneipp Douche ScrubMy Profile

 4. Reply

  Ik vind het eerste setje er erg mooi uitzien, heb wel al veel vergelijkbare kleurtjes dus het is denk ik niet echt nodig om het setje aan te schaffen.
  Simone recently posted…6x H&M feestdagen outfitMy Profile

 5. Reply

  Ik vind het echt leuke setjes om kado te doen aan iemand πŸ™‚
  Beau recently posted…SinterKerstenNieuw tip: Het kleurboek voor volwassenenMy Profile

 6. Reply

  Die groene toppers is gaaf! Niet zo zeer vanwege de samenstelling of kleur, maar gewoon omdat hij perfect bij de kerst past!
  Lisanne recently posted…Picture It | November Γ’Β™Β₯ Essie, badeenden, luieren, nagellak uitzoeken.My Profile

 7. Reply

  Wat een prachtige lakjes! Die groene is echt heel gaaf.

 8. Reply

  ze zsien er echt allemaal onwijs leuk uit, je krijgt er echt een kerstgevoel van vind ik!
  Petra recently posted…Kassakoopje experiment: Lip & Cheek pure…My Profile

 9. Reply

  Ziet er super leuk uit zeg!
  Nicole recently posted…December wishlistMy Profile

 10. Reply

  Love die setjes! β™‘
  femketje recently posted…ELF – Brightening Eye Color Luxe (Mini Quad).My Profile

 11. Reply

  Mooie lakjes, vooral de glitter toppers (en dan met name de laatste, turqouise!) Perfecte setjes om cadeau te geven/krijgen!
  Mandy recently posted…Catrice Ultimate Stay lipsticksMy Profile

 12. Reply

  Die setjes vind ik zo leuk!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Winactie: X-mas Giveaway!My Profile

 13. Reply

  Ik vind ze echt zo leuk gedacht! Helemaal happy πŸ˜€
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Flormar *Genius Glitter*My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge