Essence Cinderella highlighter

Een poeder dat al heel lang op mijn bureau lag te wachten op een review was dit prachtige poeder van Essence. Ik ben zovaak langs de kruidvat geweest om te kijken of deze al in de schappen lag en dat duurde zo lang. Toen ik em eenmaal had kon ik niet wachten om deze te gebruiken.


Dus ik maakte heel snel foto’s en ben ze daarna helemaal vergeten op mn camera. Jep that’s me. Ik geloof alleen dat ik er ingetrapt ben en een poedere kocht waar al iemand over had geveegd. Je ziet daardoor de roosjes een haartje minder goed, maar het gaat natuurlijk om de shimmers in de poeder.


Is het geen plaatje? De roosjes zijn zo mooi! Ook al is er (denk ik) al overgeveegd; je ziet de roosjes nogsteeds goed. Het is dus niet weg na 3x gebruiken. Ik was wel blij dat het een wit poeder is. Op de promofoto’s leek deze nogal roze, maar een highlighter is niet roze (vind ik).


Is het poeder zn geld waard? Hell yeah! Sommige highlighters zijn heel subtiel, maar deze is er niet een van. Deze is super glowy. Hollywood shine op je jukbeenderen. Echt mooi. Zelfs als je voor een girly clean look gaat: deze laat je stralen.Β  Het lijkt er misschien niet helemaal op, maar ik had helaas geen zon toen ik de foto maakte. Nou hangt het er ook een beetje af hoeveel je aanbrengt. De highlighter is best opbouwbaar.

Blijft de hele dag zitten en is gewoon een plaatje om te zien. Oh het poeder heet trouwens “The Glass Slipper” en kost € 3,39. Ik vind het een leuke toevoeging aan mn stash.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige glans geeft ‘ie toch af zeg! Onwijs mooi.
  Nicole recently posted…Revlon Colorstay Nail Polish ButtercupMy Profile

 2. Reply

  Ik heb hem ook en ben er erg blij mee! Je layout is mooi Lin!
  Manon recently posted…Oriflame Giordani Gold Eye PencilsMy Profile

 3. Reply

  Ziet er mooi uit! πŸ™‚
  Lisa recently posted…Music Monday: Bad Blood – Taylor SwiftMy Profile

 4. Reply

  Ik vond hem ook erg mooi!
  Amelie recently posted…FOTD: Summer VibesMy Profile

 5. Reply

  Mooie glans heeft die highlighter, ziet er mooi uit!
  Ilse recently posted…Nailart vogelsMy Profile

 6. Reply

  Ik vind ‘m prachtig, zo wel het design als de finish! Staat je mooi!
  Lisanne recently posted…Lifeproof Fre Case for iPhone (Waterproof!)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge