Essence Breaking Dawn Part 2 Nagellak

De nieuwe Twilight geinspireerde collectie van Essence ligt eindelijk in de winkels. Zoals je hebt kunnen zien stonden 3 van de 4 lakken uit de collectie op mijn wishlist. De gouden vond ik niet zo mooi. Toen ik in de winkel stond besloot ik de blauwe ook niet mee te nemen.

Toen ik de promofoto’s van deze limited edition zag moest ik bij de nagellakken gelijk denken aan de nieuwste collectie van A-England. Hier, hier en hier kan je foto’s zien. Het jammere aan die collectie vond ik dat de flakies in de flesjes er vrij fel/helder uitzien, en op de nagels bijna niet te zien zijn omdat de basislak zo donker is. Toen ik de lakken van deze collectie in mn handen had was ik eigenlijk een beetje bang. De basislak was vrij donker, dus ik was bang dat de flakies ongeveer net zo verstopt zouden zijn. Ik was blij verrast!

Edwards Love

Als eerste Edwards Love. Een lak met donkere basiskleur; een beetje jelly zwart achtig. Ook heeft deze grijze flakies. Veel grijze flakies. Deze dekte met twee laagjes, of 1 hele dikke. Denk dat je beter toch voor 2 laagjes kan gaan, want de lak droogt niet zo snel. Ik moet zeggen dat ik deze lak in het flesje mooier vind dan op mijn nagels.

02 Alice Had A Vision – Again

Toen ik deze in de kruidvat in mijn handen had wist ik dat ik deze mee moest nemen. Ik draaide een beetje met het flesje en wauw. O-ve-ral flakies. Roze, paarse, zilveren, blauwe. Alice had a vision – again heeft geen zwarte, maar een paars/blauwe basislak. Dit zijn twee laagjes en deze droogde een stukje sneller.

De lakken zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor 1,99 per stuk geloof ik. Als je nu snel bent kan je ze bij de Kruidvat kopen; 2 voor €3,-. Daarom besloot ik maar 2 van de 3 lakken van mijn wishlist te kopen, maar je kan er ook gewoon nog een lak van het vaste assortiment bijnemen als je wilt. Of gewoon twee lakken van het vaste assortiment.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ik vind de paarse lak echt het mooiste uit de collectie πŸ˜€ ookal komt de blauwe ook best dichtbij.. (ik vind ze gewoon allemaal mooi XD)

 2. Reply

  Wauw ‘Alice Had A Vision – Again’ is echt een prachtige lak!

 3. Reply

  Hij is mooooooi πŸ™‚

 4. Reply

  Mooie lakjes allebei! Vooral de tweede <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge