Essence – Blush Up! 10 Heat Wave

Een van de producten waar ik het meeste naar uitkeek van Essence was toch wel de gradient blush. Er is een oranje/roze varient en een roze/lichtroze varient. De laatste wil ik ook nog, maar ik ging als eerste voor Heat Wave.


Ik dacht ‘ik pak de onderste, die is vast nog helemaal nieuw’, but I was wrong. Ook in de onderste heeft iemand met dr vingertjes zitten vegen. Ik heb geprobeerd om het niet zo zichtbaar op de foto te zetten, maar daar baalde ik wel van. Een keer niet gechecked in de winkel en ik weet gelijk weer waarom het moet. Gelukkig zie je het niet meer nadat ik de blush heb geswatched.

De kleuren vind ik mooi. Je kan kiezen of je peach op je wangen wilt of liever roze. Of natuurlijk een mix. Het zit in 1 doosje en kan je makkelijk meenemen. De verpakking is stevig en doorzichtig. Ik ben er geen fan van, maar het kan er mee door. Het gaat makkelijk open en dicht. Wat ik wel grappig vind is dat het label op de achterkant ook een gradient is met dezelfde kleuren. De blush bevat 8 gram poeder.


De swatches! Ik heb helemaal rechts, in het midden en helemaal links geswatches. De poeder is vrij korrelig en laat vrij snel los. Na het swatchen lag er nog wat poeder op de blush. De blush is compeet matte. Er zitten geen shimmers in. Ik vind dat de poeder vrij makkelijk te blenden is op mijn wangen en ik moet ook wel oppassen dat ik niet teveel aanbreng.


De shimmers die je ziet komen door mijn foundation. Ik heb geen highlighter op en de blush geeft alleen kleur af.

Ik zei het al in mijn laatste video, maar nu hoef ik me niet meer schuldig te voelen over mijn Miami Roller Girl blush, ook van Essence. Deze nam mijn moeder voor me mee uit Duitsland en is grote favoriet. Zoals je op de foto’s kan zien heb ik deze ook veeel gebruikt. Toch zit er gelukkig maar net aan een deukje in. Ik ben wel blij dat ik een back up heb. Ik heb het idee dat de kleuren van de Blush Up wat feller zijn. In ieder geval in het doosje. Ik moest deze wel vergelijken.

Ik heb het idee dat de blushes wel redelijk hetzelfde zijn. Misschien niet 100%, maar wel genoeg. Volgens mij is de oranje kleur in de Blush Up Heat Wave blush wat zachter.

Heb jij al een gradient blush? heb jij deze van Essence al gezien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb deze nu al zo vaak gezien, hij is zo mooi! Ik weet alleen niet of ik hem ga halen omdat ik al zoveel blushes heb liggen hier.. Die moeten ook echt een keer op!

 2. Reply

  Ik heb al te veel blushes, maar hij ziet er zooo mooi uit!

 3. Reply

  hij is echt pretty πŸ˜€

 4. Reply

  ziet er heel mooi uit

 5. Reply

  waaaauuwwww deze blush staat je echt super

 6. Reply

  Hij ziet er echt mooi uit en de kleuren staan je ook goed! πŸ™‚

 7. Reply

  Ik vind hem super mooi!

  Ps leuke blog heb je ik ga je volgen:)
  Liefs Chantall

 8. Reply

  Heel mooie blush!

 9. Reply

  Ik vind deze blush echt prachtig! Alleen al voor het printje zou ik deze blush willen hebben!

 10. Reply

  Wat een mooie blush! Ik “vrees” dat ik deze aan mijn stash toe moet voegen! πŸ™‚

 11. Reply

  Ze lijken inderdaad heel veel op elkaar.
  Liefs, xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge