Essence – All That Greys – Roaring Red & Back to Black

Ik ben een sucker voor matte lakken. Elk merk noemt ze iets anders, maar het effect vind ik tof. Ik wist niet zo goed wat ik van deze collectie moest vinden, maar soms wordt ik ook overgehaald door swatches. In dit geval (weer) door Femke. Ik was deels ook overgehaald door een actie bij Kruidvat. Tweede artikel van Essence voor €1. Dus ik kocht twee sneldrogende topcoats (€2,59) en twee lakken van deze collectie (€1,99). Ik laat jullie in deze post zien waarom ik onwijs blij ben dat ik de lakken gekocht heb.

05 Roaring Red


Roaring Red is een donkerrode lak vol rode shimmer. Ondanks mn basecoat zie je nog genoeg ribbels van mijn nagels door de lak. De lak dekt mooi met twee laagjes, maar het eerste laagje was niet egaal. Gelukkig zie je daar in het tweede laagje helemaal niets meer van. Het matte opdrogen van de lak vind ik wel heel tof om te bekijken.

Hoe gaaf ik het matte effect ook vind, de lak is naar mijn mening vele malen mooier met topcoat. Je ziet de shimmer onwijs mooi. Zeker in de zon.


Okay, over die lak moést ik stempelen. Omdat de lak ‘roaring red’ heet moest ik gelijk denken aan ‘the roaring twenties’ en daarbij aan deze steampunk plate die me aan The Great Gatsby deed denken. Bij deze rode lak vond ik rosé goud mooi passen en pakte mijn juweeltje van Estée Lauder erbij. Deze lak is echt perfect voor stempelen.

 

 

 01 Back To Black

Een beetje een standaard naam voor een zwarte lak. Al weet ik niet of ik deze zwart zou noemen. Heel donker grijs eigenlijk meer. Vol mooie shimmer in allerlei kleuren. Zilver, blauw, groen, roze. Ook deze lak dekt mooi met twee laagjes. Ik vind het bij deze leuker dat deze multicolour shimmer heeft.

En werderom; hoe leuk ik het matte effect ook vind, de lakken vind ik mooier met topcoat.


En ook bij deze lak kon ik het niet laten om te stempelen. Dit keer koos ik voor OPI Push And Shove. De mirror lak. Supermooi los, maar gestempeld denk ik nog wel mooier. Misschien heeft hij zo niet dezelfde impact, maar is volgens mij wel gladder zo.

 

Ik ben niet zo van donkere lakken, maar ik vind deze wel heel tof. De shimmer geeft een heel mooi effect bij het matte. De lakken kosten €1,99 per stuk en daar krijg je een flesje voor met 11 ml. Voor zover ik weet kunnen de dopper er niet af. Ik denk dat ik de dop stuk trek als ik het nog eens probeer.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, super mooi!! Heb gister enorm staan twijfelen over roaring red en heb hem uiteindelijk laten staan. Nu ik dit gezien heb ga ik hem vanmiddag alsnog halen 😁

 2. Reply

  Wat een prachtige kleuren, en die eind finish van het rode nagel lakje is echt geweldig mooi! -x-
  Marushi recently posted…Nieuwste aankoop | Bling statement kettingMy Profile

 3. Reply

  Deze heb ik niet gekocht uit de LE, maar ik vind ze erg mooi!
  Manon recently posted…Lowbudget Wishlist | Catrice & EssenceMy Profile

 4. Reply

  Oh wauw, die nail arts! De lakjes zijn heel erg gaaf maar de nail arts zijn gewoon echt geweldig. Vooral die met het rode lakje en het goud, wauwie!
  Nicole recently posted…I Heart Makeup I Want Candy! BlushMy Profile

 5. Reply

  Beiden lakken vind ik heel erg mooi, maar de combi met de gouden stempels springt er wel echt uit bij mij,,,,
  petra recently posted…Danimer, Long lasting lip gloss…33My Profile

 6. Reply

  Wauw beide lakken vind ik mooi, maar inderdaad met een topcoat eroverheen vind ik ze nog mooier 🙂
  Mooie Nail-arts! X
  Saraya recently posted…YvesSaintLaurent Rouge Volupté Shine / Pink IndependantMy Profile

 7. Reply

  love die rode met die stempel er over heen, gorgeous!
  femketje recently posted…Look – Smokey Like A Boss.My Profile

 8. Reply

  Oh wow die zwarte nagellak, vind hem echt super mooi met die shimmer erin! De donkerrode ook trouwens.
  Mariska recently posted…Blog verandering op komstMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge