Essence 3D Glitter – Only Purple Matters & Glorius Aquarius met vergelijking

Ik heb deze nagellakken al een tijdje, maar ben eigenlijk nooit aan swatchen toegekomen. Twee hele mooie glitterlakken die een zogenaamd 3D effect hebben. Heb deze lakken al?


1 laagje over zwart

2 laagjes over zwart

Als eerste Glorius Aquarius. Klinkt die naam bekend? Zou wel moeten, want Essence heeft deze naam gerecycled. Deze lak is ook blauw, maar deze is compleet blauw. Verschillende maten glitters. Mini, klein, groter, en groot. Ik vind het een heel leuk effect geven. De basislak is vrij dun en als deze is opgedroogd, voel je de glitters heel goed zitten. Ik denk dat dat heet 3D effect is. Geen idee of ik het mooi vind, maar een topcoat heeft dat zo verholpen.

Hieronder nog de vergelijking met de oude glorius aquarius. Een mooie glitterlak, ook met verschillende maten glitters, maar ook verschillende kleuren. Wel minder glitter en ik heb deze lak ook vaak genoeg gebruikt, zoveel dat mijn tweede flesje bijna leeg is. Lijkt helemaal niet op de nieuwe lak.


1 laagje over zwart

2 laagjes over zwart met topcoat

Only Purple Matters is niet compleet paars. De kleine glitters zijn paars, en er zitten ook grotere roze glitters in. Dat er twee kleuren glitters in zitten maakt het een leukere, mooiere glitterlak imo. Hier heb ik na twee laagjes glitter er nog een topcoat overheen gedaan. Zo zie je het verschil.

Beide 3D lakken kosten volgens mij €1,89 en zit volgens mij in het standaard schap van Essence (niet in het extra nailartschap). Heb jij al een van beide lakken?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Prachtige lakjes πŸ™‚

 2. Reply

  Ziet er prachtig uit!

 3. Reply

  vooral de paarse vind ik ontzettend gaaf

 4. Reply

  Ik moet die nieuwe glorius aquarius ook nog eens scoren :3

 5. Reply

  Mooie lakjes, heb ze ook

 6. Reply

  Die paarse vind ik wel echt heel mooi!

 7. Reply

  Ik heb de paarse en vind ik geweldig maar het af halen is een crime!

 8. Reply

  Ik vind dat de nagellakjes een mooi effect geven, vooral de blauwe spreekt mij aan en staat echt mooi over een zwarte lak πŸ™‚ Ik heb ze nog niet, maar voor zo’n laag prijsje laat ik ze zeker niet liggen!

 9. Reply

  Dit zijn echt prachtige lakjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge