eBay kwaste || Neppe Real Technique

Bij het zien van deze en deze kwasten bij Femke wilde ik ze ook hebben. Neppe Real Technique kwasten voor een fractie van de prijs. Ik heb nog geen ervaring met de echte Real Technique kwasten, maar daar gaat nog wel verandering in komen. Deze neppe kwasten zijn van het merk “Joursna”.Het eerste wat me opviel is dat de kwasten een haartje kleiner waren dan ik had verwacht. Ik weet niet waarom, maar ik had de kwasten groter verwacht. Ik had eigenlijk alleen plaatjes gezien van de kwasten. Achteraf gezien zijn de kwasten precies groot genoeg. De kwasten zijn verder precies van wat ik had gezien op foto’s van de Real Technique kwasten.

 

1050


De kwasten hebben geen naam, maar een nummer. Ik moest even opzoeken welk nummer bij welke kwast hoorde, maar deze kwast heeft nummer 1050. Deze kwast heeft een platte bovenkant met ronde hoekjes. De haren staan dicht op elkaar en zijn best wel zacht. Ik vind het eigenlijk een superfijne kwast om blush mee aan te brengen.

1052


In het begin wist ik niet zo goed wat ik met deze kwast moet, maar hij is perfect om mee te shapen. De kwast is een beetje peervormig en heeft de zachte haren ook dicht op elkaar staan. Als je je lippen tuit kan je met deze kwast dus heel makkelijk de lijnen van je wangen volgen.

Beide kwasten hebben tijdens het wassen geen haren losgelaten. Dat vond ik wel heel wonderbaarlijk. Dat is echt meer dan ik had verwacht van zulke goedkope kwasten. Ik heb namelijk per kwast $3,30 betaald. Omgerekend €2,50! Niet gek toch! Als je deze kwasten ook wilt moet je op eBay zoeken naar “Professional Powder Blush Brush”. De verkoper bij wie ik het kocht verkoopt ze niet meer, maar er zijn nog genoeg andere verkopers. Er zijn ook kwasten met gele en blauwe handvaten.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  oeh heb je ze ook πŸ˜€ ik vind ze zo fijn!

 2. Reply

  Ik wil ze zo graag ook!

 3. Reply

  Bizar goedkoop zeg:) Super haha

 4. Reply

  Ah ik vind ze ook echt super fijn! Vooral die 1050, die gebruik ik nu voor foundation en is precies het goede formaat :D.

 5. Reply

  Dat klinkt heel erg fijn! Die houd ik toch nog even in mijn achterhoofd πŸ™‚

 6. Reply

  Oeh wat spotgoedkoop, ik ga ook even een kijkje nemen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge