Druppelvormige Rhinestones

In mijn unboxing filmpje van Nagelfabriek konden jullie zien dat ik twee nagelwielen nieuw heb. Een met druppelvormige rhinestones en een met pailleten. Als jullie me op instagram volgen weten jullie dat je nog even op de review en nailarts moet wachten met de pailletten. Hier alvast foto’s van de druppelvormige rhinestones.


Wat handig is, is dat het nagelwiel in plastic verpakt zit. Mocht het wiel opengaan, blijven de rhinestones bij elkaar. In het wiel zitten 12 kleuren rhinestones. Roze, groen, bordeaux, geel, donkerblauw, blauw, paars, fuchsia, zilver, lichtgroen, rood en zwart. In elk vakje zitten vrij veel rhinestones. Waar voor je geld dus. Klinkt raar, maar ik heb in winkels nagelwielen zien hangen waarvan er van elke kleur wel 5 rhinestones zaten.


Ik koos Midnight Kiss van China Glaze als basislak. Ik geloof niet dat ik deze ooit geswatched heb. Ik weet niet meer wanneer ik deze gekocht heb, maar deze komt uit de “‘Tis The Season To Be Naughty And Nice Collectie” uit 2010. Na het eerste laagje dacht ik dat deze een hoop laagjes nodig zou hebben voor deze helemaal zou dekken, maar het tweede laagje verrastte me. Het was helemaal dekkend! Altijd fijn.

Ik heb eerst een laagje topcoat aangebracht en daarin de rhinestones geplaatst. Ik koos voor een gewone, langzaamdrogende topcoat. Vier vingers, twaalf kleuren rhinestones, makkelijk om ze allemaal te laten zien. Hier zie je de rhinestones in de zon en in de schaduw. Je kan de rhinestones makkelijk oppakken met een pincet. Ik geloof dat je ook een sateprikker nat kan maken, of dopen in topcoat. Als je dipt in topcoat, zie je nog een beetje topcoat op de rhinestones, tenzij je nog een laagje topcoat over de rhinestones aanbrengt. Nadeel van topcoat over rhinestones aanbrengen is dat ik ze dan niet meer opnieuw kan/wil gebruiken. Gezien een nailart er bij mij een of twee dagen op blijft zitten, kan ik de rhinestones eraf halen en opnieuw gebruiken.

Deze rhinestones kan je hier vinden en kosten €3,95 per wiel. Dat vind ik zelf wel een leuke prijs. Je krijgt een hoop rhinestones voor die prijs en er zijn een hoop vormen te krijgen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind het erg leuk een feestelijk gedaan! Het lijken netjes slingers zo πŸ˜‰

 2. Reply

  Ziet er echt super leuk uit! πŸ™‚

 3. Reply

  Erg mooi! Ik weet nooit zo goed hoe ik ze moet gebruiken, maar dit is een erg leuk idee!

 4. Reply

  ze geven wel een erg pretty effect πŸ˜€

 5. Reply

  Heel erg leuk! &wat heb je een leuke blog! Ik volg je vanaf nu via bloglovin.

 6. Reply

  Ze zijn erg mooi en geeft je nailart iets heel speciaals

 7. Reply

  Wat leuk en schattig!

 8. Reply

  Leuk gedaan! Bedankt!

 9. Reply

  pretty

 10. Reply

  Cute! Ook leuk voor de kerst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge