Draadloze GSMOplader

Of je nou een iPhone lader of een Samsung lader hebt; bij iedereen is deze wel eens onvindbaar, of achter je bed gevallen of probeer je em er verkeerd om in te steken. Wat is er dan makkelijker dan geen kabeltje nodig hebben? Ikea kwam al met draadloze opladers in de basis van een lamp, maar je ziet er nu steeds meer losse units die je gewoon op je nachtkastje kan zetten en waar je je telefoon gewoon oplegt. Ik mocht er een testen en daar lees je vandaag meer over.


Ik heb geprobeerd te laten zien hoe groot het kastje is. Toen het pakje binnen kwam zei mn moeder ‘Lin, er is een DVD voor je binnen gekomen’. DVD? ik had helemaal geen dvd besteld. Het pakje was heel licht, maar wel het formaat van een dvd doosje. Je krijgt de draadloze oplader en een kabeltje. Klinkt misschien ironisch dat je een draadje nodig hebt voor een draadloze oplader, maar hij heeft natuurlijk wel een voeding nodig. De energie moet ergens vandaan komen. Je krijg geen stekkerblokje om het in het stopcontact te steken, maar als je de oplader van je telefoon toch niet meer nodig hebt, kan je die gewoon gebruiken.

Het kabeltje zit erbij omdat de draadloze oplader een microUSB aansluiting heeft, en die heb je natuurlijk niet als je een iPhone hebt. Aan de voorkant heb je een lampje die van kleur verandert. Wanneer deze aangesloten is, zie je een rood lampje en wanneer je verbinding hebt met je telefoon wordt deze blauw.

Wat me opvalt met opladen is dat je telefoon warm wordt. De ene keer warmer dan de andere keer. Het opladen via kabel duurt bij mijn telefoon vijfkwartier denk ik. Met draadloos opladen duurt dit zo’n 3 uur. Iets langer, maar nogsteeds wel snel. Je kan de draadloze oplader makkelijk op je bureau leggen of op je nachtkastje om even bij te laden voor je weggaat. Ik heb wel het idee dat wanneer ik mn telefoon volledig heb opgeladen via de draadloze oplader, deze ook weer sneller leeg gaat. Maar ik vind het wel makkelijk opladen.

 

De draadloze oplader die je hier ziet is een zwarte QI.

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge