DIY Panty Tattoo

Soms kom je op internet iets tegen waarvan je denkt “dat is best leuk, maar dat moet ik toch ook zelf kunnen maken”. Tight tattoo’s bijvoorbeeld. Ik pakte een stift en ging aan de slag.

Ik pakte een panty uit mijn sokkenla en een permanente marker. Meer had ik eigenlijk niet echt nodig.

Zulke panty’s heb ik wel eens voorbij zien komen. Leuk idee, maar panty’s vind ik een beetje te snel kapot gaan om 20 euro voor een gedrukte panty te kopen. Toen ik aan het rondkijken was kwam ik deze leuke kerstpanty’s tegen op etsy.

Manier 1
Ik heb op pinterest wel een mini how to gezien en daarin printte ze het patroontje uit, rolden het blaadje op en stopten het in de panty en tekende eroverheen. Dit werkt eigenlijk alleen als je een bus haarlak of dergelijke onder het blaadje te doen. Je hebt een stevige ondergrond nodig, anders duw je het blaadje zo plat en teken je op de andere kant van je panty. Je moet de panty wel strak houden voor een strak lijntje.

Manier 2
Ik beplakte mijn handpalm vol met plakband zodat ik niet onder marker zou zitten. Ik kan zo mijn hand helemaal plat houden en ondertussen de panty strakhouden en daarop tekenen. Een ster bijvoorbeeld gaat vrij makkelijk.

Mocht je nou toch marker op je hand hebben, nagellakremover werkt ook vrij goed om het eraf te halen.

Manier 3
De panty aandoen en een kartonnetje tussen je huid en je panty doen. Ik vond dit nog het makkelijkste werken. Zo kan je plaatsen waar je de figuurtjes wil hebben en makkelijk tekenen. Ik gebruikte zelf een kartonnetje dat in de verpakking zat.

Resultaat?

Het lijkt nog een beetje op kindertekeningen, maar je kan zo wel een unieke panty maken. Strikjes, een lijntje aan de achterkant. Als je een tattoo op je enkel wilt kan je het zo uitproberen. Je kan van alles maken. Hartjes, sterretjes, kusjes. Maar ook kerstboompjes, ijskristalletjes, kruisjes.

Draag jij een jurkje met sinterklaas, kerst of oud en nieuw? Zou jij zoiets proberen?

Laat je vandaag een comment achter, dan maak je automatisch kans op 1 van de 6 leuke sinterklaaskadootjes!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Echt een gaaf idee!!!!!!! πŸ˜€ nooit aan gedacht dat dat zelf te doen is!

 2. Reply

  Wat een superleuk idee!

 3. Reply

  Wat een goed idee!

 4. Reply

  Ikzelf draag geen panty dus ik zou het niet dragen. Is er nog een regel hoe lang het moet drogen en kan het daarna tegen regen etc. Is wel een leuk idee voor een vriendin van mij.

  1. Reply

   De marker die ik heb gebruikt is op alcohol basis geloof ik, dus dat verdampt vrij snel. Ik denk dat als je klaar bent met tekenen, de panty wel droog is.

 5. Reply

  Leuk bedacht zeg! πŸ˜€

 6. Reply

  Gaaf , dit ga ik zeker ook proberen !!

 7. Reply

  Leuk idee, al is het niet helemaal mijn ding. Dan koop ik liever een kant en klare!

 8. Reply

  Leuk idee, zo kun je ook even voelen hoe het is om een tattoo te hebben! Ik weet niet of ik het zelf zou doen, misschien een kleine(:

 9. Reply

  Gaaf!

 10. Reply

  Ah dat is leuk gedaan! Ben je sowieso origineel met je panty haha πŸ™‚

 11. Reply

  Wat leuk en origineel! Ik zou het zelf niet zo snel doen denk ik.

 12. Reply

  Wat een slim idee zeg!

 13. Reply

  Wat ziet dat er super leuk uit, wat een super idee zeg. Zou het zeker proberen als ik panty’s zou kunnen dragen….

 14. Reply

  Daar was ik nu nooit op gekomen. Vraag me af of ik zo’n vaste hand heb en ik ben benieuwd of het na een swingend kerstfeest niet aan je been blijft plakken…

 15. Reply

  Ik heb destijds gedrukte panty’s heel goedkoop gekocht bij Attitude Holland. Maar om zo zelf iets te maken met een leuk figuurtje is natuurlijk wel echt super tof!

 16. Reply

  onwijs gaaf gedaan! kan je lekker creatief zijn en een unieke panty hebben!

 17. Reply

  Wat een leuke DIY! Dit ga ik zeker een keer proberen!

 18. Reply

  Een geweldig idee!!

 19. Reply

  Super leuk! Moet ik ook eens proberen.

 20. Reply

  Dat ziet er leuk uit. Maar ik heb zelf al een tattoo

 21. Reply

  Wat leuk bedacht!

 22. Reply

  Wat een gaaf idee! Ik ga dat zeker eens proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge