DIY || Christmas Brownies

Mijn moeder maakt elk jaar superveel superlekkere koekjes. Met mijn reuma kan ik helaas niet uren in de keuken staan. Ik wilde wel iets kerstigs, maar dan zonder al te veel moeite.

Ik kocht een pak browniepoeder en haalde kerstvormpjes tevoorschijn. Op het pak staat dat je alleen water hoeft toe te voegen. Makkelijker kan niet toch?


Om de vormpjes deed ik aluminiumfolie en daarna vette ik de vormpjes in met boter. Dit deed ik gewoon aan de keukentafel en niet staand in de keuken. Al zou ik de volgende keer bakpapier in de vormpjes doen en daarin het beslag doen.

Toen werd het uitproberen. Op de verpakkint staat 40 minuten bakken, maar dat is al je alles in een cakevorm had gegoten. De vormpjes zijn natuurlijk veel kleiner. Na tien minuten had ik gekeken en na een kwartier heb ik het maar uitgezet. Toen heb ik het af laten koelen en de brownies uit de vormpjes gesneden. Dat werd hier en daar nog best hakken met het mes (vandaar dat ik bakpapier zou aanraden).

Ik heb ze nog een beetje bestrooid met poedersuiker en klaar zijn de kerstbrownies.

Bak jij met kerst? Ofย  haal jij makkelijk gewoon een doosje koekjes?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat een leuk idee!! Ik heb zelf een soort van gevulde chocolaatjes gemaakt, zelf maken vind ik veel leuker dan uit een doosje!

  2. Reply

    Wat een leuk idee zo met die vormpjes!

  3. Reply

    Yummie ziet er lekker uit!

  4. Reply

    Wat leuk gedaan met die kerstvormpjes!

  5. Reply

    Ze zijn mooi geworden!

  6. Reply

    Ze zien er lekker uit!

  7. Reply

    Ah ziet er leuk uit! I love brownies ๐Ÿ™‚

  8. Reply

    Brownies zijn altijd lekker :3

  9. Reply

    waar heb je de vormen gekocht?

  10. Reply

    Wat ziet dat er leuk uit en wat een leuk idee, het ziet er erg lekker uit.

  11. Reply

    Wat een ontzettend leuk idee zeg! En ook zo makkelijk te maken, dit ga ik zeker eens proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge