DIY || Autumn Ready

De klok is verzet, het is sneller donker en ik heb gelijk zin om kaarsjes aan te steken. Ik heb nog een aantal kaarsen met een bodempje kaarsvet, dus ik had eigenlijk iets nieuws nodig. Iets gezelligs. Ik had nog een waxmelt houdertje op tafel staan en besloot dat uit te breiden.

Ik kwam zoveel leuke dingen tegen bij de action, maar ik heb maar een beetje meegenomen. Nu al zoveel leuke kerstdingen, maar dat mag ik van mezelf pas in december kopen, als ‘de sint het land uit is’. De mok kostte slechts 80 cent en kon ik echt niet laten liggen. In het kaarsenschap vond ik een hele lekker ruikende witte thee kaars voor 1,42. Een zakje geurende versiersels voor 70 cent, lavendelzakjes voor in de kledingkast 1,98, twee rode kaarsen 1,02 per stuk en ik had een nieuwe douchegel nodig.


Ik had nog twee grote wijnglazen. Ik vind ze zelf te groot om wijn in te doen en ze stonden maar in de kast. het leek me wel leuk om daar iets mee te doen. Waar pinterest al niet goed voor is!

Ik heb niet echt een how to. Het dienblad had ik ook nog en gebruikte ik vorig jaar ook voor kaarsen. Reden waarom ik het niet los heb laten zien, is dat deze helemaal onder kaarsvet zit dat ik er eerst heb afgekrabt. Vandaar ook de potpourri, die bedekt dat mooi. Ik had niet zo’n idee wat ik in de wijnglazen wilde doen en heb een aantal bloemen uit de potpourri gekozen. De wijnglazen op zn kop zetten en de kaarsen erop zag ik op pinterest. Nou heb ik het waxmelt brandertje erbij gezet, omdat het een mooi geheel vormt, maar als ik deze aansteek haal ik em van het dienblad af. Verder heb ik er nog wat hazelnootjes uit de tuin bij gedaan en een dennenappel die ik uit het bos meenam.


 


Hoe zet jij kaarsjes neer?
[EDIT] Er is iets met de foto’s, sorry daarvoor! Ik ben een weekendje weg en ik kan er dus even niets aan doen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ziet er gezellig uit πŸ˜€

 2. Reply

  Leuk. Ik heb gister van die kerstverlichting gehaald. Is altijd zo mooi! En vanille geurkaarsjes!

 3. Reply

  Wat ziet het er gezellig uit, daar is het ook echt weer voor en bij de Action hebben ze gewoon te veel leuks :-). Leuk idee om wijnglazen zo te gebruiken.

 4. Reply

  Al ik het lees lijkt het mij erg leuk, helaas doen je foto’s het niet bij mij?! πŸ˜‰

  1. Reply

   De foto’s doen het bij mij helaas ook niet, alleen de eerste foto kan ik zien

 5. Reply

  Gezellig! Ik wil een keer Yankee Candles kopen

 6. Reply

  prachtige foto’s, super leuk idee:)
  a;s ik de foto zie denk ik gelijk aan chocomelk drinken. πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge