Dierendag nailart ideetjes

Morgen is het alweer dierendag. Toen ik ging nadenken bedacht ik me dat ik eigenlijk helemaal niet zo vaak dieren nailarts maak. Ik wist nooit zo goed wat ik dan moest maken. En dan vooral; zou het erop lijken. Als ik een hondje op mijn nagels zou maken denk ik niet dat deze lijkt. Een hondenpootje kunnen een french tip natuurlijk heel leuk opfleuren, maar ik vind het voor mezelf een beetje te simpel. Maar als ik ga kijken heb ik toch meer beestjes op mijn nagels gemaakt dan ik dacht. Al heb ik de schattige olaf en rendiernagels van kerst maar even weggelaten πŸ˜‰


Lentediertjes voor mijn moeder


What does the fox say?


Hedwig!


Lieve nijntjes die ik voor vorig jaar Dierendag maakte.

Misschien vind je visjes leuker?

Tellen minionkuikentjes ook?

En dan niet deze vergeten van september!


Deze maakte ik ook nog in het paars.


Mijn freehand konijntjes. Niet gedacht dat deze zouden lukken. Al lijkt dat poetsende nijntje op mijn ringvingernagel meer op een eekhoorntje πŸ˜‰


Happy Cat Dance!

Draag jij iets op je nagels speciaal voor dierendag?

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge