Diamond Cosmetics – Urban Legend & Danger Zone Too

By Saturday, August 18, 2012 5 No tags Permalink 0

Neon. Een trend die ik wel heel leuk vind. Toen ik laatst bij de Boozyshop naar Diamond Cosmectics keek moesten er natuurlijk ook een paar neonlakken in mijn mandje. Ik koos voor een oranje: Danger Zone Too en de felroze Urban Legend. Dit zijn ook de lakken die ik als basis gebruikte in mijn nailart van eergister.

Neon lakken drogen altijd matte op, maar deze droogt qua kleur heel anders op dan de kleur die je in het flesje ziet. Op mijn nagels lijkt Urban Legend meer op een frambooskleur. Hij is meer rood ipv roze en dan nog eens matte. Ook met 3 laagjes dekt deze nog niet helemaal, maar dat had ik wel verwacht bij neons. Daarom heb ik ook geen gele, groene of blauwe neon besteld.

Deze feloranje droogt wel op zoals ik verwachtte na het zien van het flesje. Danger Zone Too is misschien op mijn nagels nog wel feller dan in het flesje. Superleuk! Ook hiervan draag ik drie laagjes en dan dekt deze nog niet helemaal. Maar vanwege de felle kleur kan ik me er niet echt aan storen; dat zie je alleen als je van dichtbij kijkt.

5 Comments
 • Mariska
  August 18, 2012

  Die bovenste kleur vind ik trouwens wel erg leuk !

 • Vera
  August 18, 2012

  Mooie kleuren!

 • Nicole
  August 18, 2012

  super leuke lakjes!

 • femketje
  August 18, 2012

  erg mooie tinten 😀

 • Mariska
  August 19, 2012

  Ze zijn allebei mooi! De roze valt alleen heel anders uit op je nagels dan in het flesje haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CommentLuv badge