Diamond Cosmetics – Urban Legend & Danger Zone Too

Neon. Een trend die ik wel heel leuk vind. Toen ik laatst bij de Boozyshop naar Diamond Cosmectics keek moesten er natuurlijk ook een paar neonlakken in mijn mandje. Ik koos voor een oranje: Danger Zone Too en de felroze Urban Legend. Dit zijn ook de lakken die ik als basis gebruikte in mijn nailart van eergister.

Neon lakken drogen altijd matte op, maar deze droogt qua kleur heel anders op dan de kleur die je in het flesje ziet. Op mijn nagels lijkt Urban Legend meer op een frambooskleur. Hij is meer rood ipv roze en dan nog eens matte. Ook met 3 laagjes dekt deze nog niet helemaal, maar dat had ik wel verwacht bij neons. Daarom heb ik ook geen gele, groene of blauwe neon besteld.

Deze feloranje droogt wel op zoals ik verwachtte na het zien van het flesje. Danger Zone Too is misschien op mijn nagels nog wel feller dan in het flesje. Superleuk! Ook hiervan draag ik drie laagjes en dan dekt deze nog niet helemaal. Maar vanwege de felle kleur kan ik me er niet echt aan storen; dat zie je alleen als je van dichtbij kijkt.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die bovenste kleur vind ik trouwens wel erg leuk !

 2. Reply

  Mooie kleuren!

 3. Reply

  super leuke lakjes!

 4. Reply

  erg mooie tinten πŸ˜€

 5. Reply

  Ze zijn allebei mooi! De roze valt alleen heel anders uit op je nagels dan in het flesje haha

 6. Reply

  […] MAX- White * China Glaze – Sun-kissed * Diamond Cosmetics – Urban Legend * Diamond Cosmetics – Danger Zone Too * P2 – Glamorous Finish – Just Fantastic! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge