Deborah Lippmann – Rock This Town – Phoenix Rising

Het eerste lakje uit mijn Rock This Town box. Ik ben verliefd. Echt een kleur voor de herfst en ik denk ook dat ik deze vaak ga dragen.


Phoenix Rising vind ik een passende naam. De lak lijkt voornamelijk koperkleurig, maar in de close up fotos zie je oranje, gele, rode en zilvere glasflecks. Hoewel ik gelijk aan Harry Potter moest denken door de naam moet ik bij het zien van de lak aan de herfst denken. Alle gekleurde bladeren aan en om bomen.

De glasflecks zitten in een koperkleurige basis. Je hoeft dus niet glittertjes dekkend te krijgen, maar je hebt ook nog een basislak die meehelpt met de dekking.

Hier op mijn nagels zie je 3 laagjes. De lak droogde zelf vrij vlot op. Ik kreeg van de verkoopster in de Bijenkorf de tip om een lange wachttijd in te lassen. Pas als het laagje helemaal droog is, een volgend laagje aan te brengen. Dan zouden de glitters beter uitkomen. Of dat waar ik weet ik niet, ik heb het wel gedaan.

Over houdbaarheid kan ik niet zo veel zeggen. Ik heb de lak zelf pas kort op. Tot nu toe geen chips. De lak reflecteerd enorm! Ik heb na het swatchen voor de zekerheid nog een topcoat aangebracht.

Voor zover ik kan vinden is deze lak alleen in de Rock This Town boxset te krijgen. Deze box is volgens mij voor kerst 2012 uitgebracht. Ik betaalde er €17,50 voor in de laatste afprijzing van de 3 dwaze dagen en is nog online verkrijgbaar.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hij is inderdaad super mooi! πŸ™‚

 2. Reply

  erg mooie kleur!

 3. Reply

  Oh my! Wat een prachtige kleur <3

 4. Reply

  Wauw! Wat een gave en aparte kleur!

 5. Reply

  Prachtige kleur voor de herfst! Heel erg mooi!

 6. Reply

  Heel erg mooi kleurtje!

 7. Reply

  echte herfstkleur idd..ik heb ze in mn winkelmandje van de beijenkorf zitten,maar ga nog ff goed nadenken…wel interessante prijs natuurlijk nu.

 8. Reply

  Wauw erg mooie kleur!

 9. Reply

  Oh wauw wat een mooie kleur!

 10. Reply

  OMG prachtig!!!! Ik dacht ook gelijk aan de herfst!

 11. Reply

  oehh wat een pretty shimmer ;D

 12. Reply

  Super mooi lakje!

 13. Reply

  Die doet me denken aan sprung van OPI.

 14. Reply

  wauw wat een geweldige koper kleurige lak! Mijn mond viel open bij je swatches, je weet ik heb zelf niet echt iets met nagellak maar van dit soort kleuren gaat mijn hartje wel sneller kloppen haha

 15. Reply

  dit lakje is prachtig

 16. Reply

  En wat zo leuk is, is dat je bij de Intertoys (jaja!) van het merk This is It een glitterlakje in deze zelfde roodkoperen tint kunt kopen! Het heet Be Dazzled en kost twee euro. Die heb ik nu (op een zwarte LCR lak van de markt van 1 euro, en hij dekt in 1 laag!) als accentnagel. Wacht, ik kijk wel even of ik een foto deze kant op krijg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge