Deborah Lippmann – Rock This Town – Chain Reaction

Chain Reaction is het tweede lakje uit de Deborah Lippmann set die ik laatst kocht. Deze heb ik al wel kunnen dragen en heb ik dus beter kunnen testen

Net als Phoenix Rising bestaat deze uit een aantal verschillende kleuren glasflecks in een basislak. Goud, groen, bruin, aubergine en dat is van de kleuren die ik zo even kan onderscheiden. Vandaag dat je nagels met deze lak onder verschillend licht een andere kleur kan hebben. In zonlicht meer bruin, in indirect licht meer goud/groen.

Ook deze lak had 3 tot 4 laagjes nodig en komt dan helemaal tot zn recht. Je kan de glasflecks zo optimaal opbouwen voor nagels die licht mooi reflecteren. Het is geen foil, maar droogt ook redelijk vlot en voelt helemaal niet als 4 laagjes aan op je nagels.

De lak die ik hier laat zien is na 3 daagjes dragen. je ziet dat ik last heb van tipwear, maar verder nog helemaal niet van chips. Vind jij tipwear storend?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige kleur! πŸ™‚ Je hebt ook erg mooie nagels!

 2. Reply

  oehh lekker herfstig πŸ˜€

 3. Reply

  Leuke kleur! Zelf stoor ik me niet zo aan tipwear, ik verwissel mijn lak toch meestal na een dag of 3 dus als er dan al tipwear is is het al tijd voor een nieuwe kleur πŸ˜€

 4. Reply

  Ik vind de kleur echt prachtig, maar Deborah Lippmann is niet goed voor mijn bankrekening. πŸ˜‰

 5. Reply

  Wat een mooie kleur!

 6. Reply

  Wat een mooi lakje!

 7. Reply

  Prachtige kleur!

 8. Reply

  ik stoor me niet aan tipwear..Mooie lak dit, ik heb ze zelf gisteren ook binnen gekregen dus ben benieuwd. Wel een beetje jammer dat hij zoveel lagen nodig heeft.

 9. Reply

  Wauw dit is zeker een hele gave lak ^^

 10. Reply

  Hele mooie kleur is dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge