Deborah Lippmann – Mermaids Kiss

Deborah Lippmann vind ik een prachtig merk. Ze hebben een hoop speciale lakken, maar de prijs trekt me niet zo. Niet zo gek met 22 euro per flesje. Daarom kocht ik deze in de sale. Laatst liet ik al Mermaids Dream zien, een lak die al lang op mijn wishlist stond. Daarom kon ik deze roze variant niet laten liggen.De lak dekt om eerlijk te zijn niet zo heel goed. Dit zijn vier laagjes, maar ze drogen gelukkig wel snel. Geen butsen of deuken of dergelijke. Wel iets wat ik verwacht van zo’n dure lak. De glitters zijn prachtig om naar te kijken. Samen met de gouden shimmer. Supermooie combinatie. Deze combinatie is te krijgen in 5 kleuren, dus het is echt een kwestie van kiezen welke kleur je het mooiste vind. Ik weet niet of ik deze mooier vind of de blauw/groene. Ik kon in de winkel niet kiezen en nu nog steeds niet.
Ik kocht deze met 30% korting. Inmiddels is deze met 50% korting te krijgen bij de Bijenkorf. Get it while you can. Dan kost deze ‘maar’ 10,97.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een chique lakje zeg. Een hele mooie kleur!
  Nicole recently posted…Anatomicals Puffy The Eyebag SlayerMy Profile

 2. Reply

  Ah zo pretty!
  Manon recently posted…Uitslag EnquêteMy Profile

 3. Reply

  Wat een schitterende lak!
  Ik heb ook lang in de online winkel rondgehangen:)
  Pippi recently posted…Dag 1881: Boekenfestijn 2015My Profile

 4. Reply

  Holy moly 😀 gorgeous! ♡
  femketje recently posted…Essence All About Nude Palette.My Profile

 5. Reply

  Prijzig, maar wel errug mooi!
  Cutecle recently posted…Essence Limited Edition: Hidden StoriesMy Profile

 6. Reply

  Wauw, dit is echt een beauty!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Bright Eyes ooglookMy Profile

 7. Reply

  Oooh deze is echt heel erg zoet! Wat een mooie foto’s! 🙂
  Mirjam recently posted…Barry M – Plum feather dreamcather nailartMy Profile

 8. Reply

  Heel mooi lakje en voor 11 euro vind ik hem zeker wel de moeite waard!

 9. Reply

  Wat is ie lief en leuk!
  NailTalk recently posted…Winter Sweater – Nail ArtMy Profile

 10. Reply

  Wat een mooie kleur.
  Jessica recently posted…Studeren #2My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge