Color Club Halo Hue – Over The Moon

Als eerste wil ik zeggen dat ik een nieuwe layout heb! De vorige layout vond ik leuk, maar voelde toch niet helemaal als mij aan. Toen ben ik aan de slag gegaan en al heel snel viel het allemaal op zn plaats. Roze, groen, nagellakdruppeltjes, nagellakflesjes en lekker simpel.

Omdat het zonnetje schijnt vandaag swatches van een mooie blauwe holo!

Ik vind de naam wel heel leuk. Ik moet niet gelijk aan de ruimte en de maan denken, maar ik ben wel echt over the moon met dit nagellakje deze hele collectie. Zo sterk holografisch dat ze nog holografisch zijn bij het licht van mijn nachtlampje, of bij het licht op de badkamer, en ook als ik de koelkast open doe.

Verder dekken ze wel super. 1 laagje is nΓ©t niet dekkend, maar alleen als je goed kijkt. Voor houdbaarheid zou ik wel een tweede laagje opdoen Γ©n topcoat. Maar dan nog blijven ze bij mij maar een paar dagen zitten. Bij mij chippen ze vrij snel en ik heb toch best harde nagels.

Deze Color Club lakken zijn onder andere bij Pretty Polish tekoop voor €10,95. Wil je ze hebben, maar vind je ze te duur? Om de zoveel tijd hebben webshops 20 of misschien wel 25% korting! Houd twitter (en nieuwsbrieven) in de gaten!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  zo, dat is een gaaf kleurtje.
  je bent weer een bezig bijtje

 2. Reply

  wauw πŸ˜€ gorgeous!
  love je (nieuwe?) layout trouwens!

 3. Reply

  Wat een bijzonder lakje. Erg mooi!

 4. Reply

  Mooi lakje! Je nieuwe lay-out is trouwens prachtig geworden!

 5. Reply

  Wow, wat een geweldig mooie lak!

 6. Reply

  Prachtig!

  β™₯

 7. Reply

  Die vind ik zo mooi!!

 8. Reply

  Oef, die is zo mooi!
  Ik vind de nieuwe lay-out ook heel leuk geworden πŸ™‚

 9. Reply

  Love it!! Heel mooi weer meiske! X

 10. Reply

  Heel erg mooi lakje zeg πŸ™‚ Mooie layout ook! πŸ™‚

 11. Reply

  een mooie speciale kleur !

 12. Reply

  *stuitert nogmaals rond* jaaaaaaaaah! GE-WEL-DIG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge