Color Club – Halo Hue Miss Bliss

Holografische nagellak die ook nog holografisch is als de zon onder is? Die holografisch is bij het licht van mijn (zwakke) nachtlampje? Ja dat moest ik hebben! Na Cosmic Fate laat ik nu Miss Bliss zien. Eerst een oranje holo en nu een roze holo. Ik hou van gekleurde holo’s!


Toen de zon scheen greep ik mijn kans om deze te kunnen swatchen. De lak is vrij dun, maar met twee laagjes dekt de lak compleet. Omdat de lak bomvol (holografische) glitter zit droogt deze heel snel.


Als je lang plezier van de lak wilt hebben kan je er makkelijk een topcoat overheen doen. Het holografische effect wordt daar niet minder door.


Het nadeel van deze lakken is dat deze vrij prijzig zijn. Je betaalt €10,95 voor een flesje, maar die prijs zijn de lakken het in mijn mening wel waard. Hebben jullie deze holografische wonders van Color Club al ontdekt?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  oh men, ik moet hier niet te lang naar kijken want dan wil ik de hele collectie πŸ˜€ deze is ook al zo mooi!

 2. Reply

  Wauww,,! Deze wil ikkk!

 3. Reply

  Alweer zo’n mooie… Lief kleurtje!

 4. Reply

  Ik heb deze nagellak ook i loveee it πŸ˜‰

 5. Reply

  Ik hou echt van dat holo effect! I want them all πŸ˜€

 6. Reply

  Ahh deze is ook al zo mooi!

 7. Reply

  Ik heb ze gewoon in mijn kast staan maar bij iedere swatches die ik ervan zie zit ik opnieuw te kwijlen πŸ˜‰

 8. Reply

  WOW wat een kleurbom! Heel gaaf

 9. Reply

  Mijn mond valt open, wat een prachtige kleur nagellak! I love holo`s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge