Color Club – Cosmic Fate

Als er een aantal lakken hoog op mijn wishlist stonden, dan waren het wel de mega holo’s van Color Club. In 2012 kwamen er al 6 mooie holo’s uit en begin dit jaar kwamen er nog 6 uit. De Halo Hues van dit jaar stonden heel hoog op mijn wishlist en toen ik ze kon kopen met 20% korting greep ik mn kans. Vandaag laat ik jullie de eerste van de 5 lakken zien die ik toen gekocht heb.

Het toffe van deze lakken is dat ze ook binnen al de zon niet schijnt ook vrij holografisch zijn.

Toen de zon scheen greep ik mijn kans om deze te kunnen swatchen. De lak is vrij dun, maar met twee laagjes dekt de lak compleet. Omdat de lak bomvol (holografische) glitter zit droogt deze heel snel.

Als je lang plezier van de lak wilt hebben kan je er makkelijk een topcoat overheen doen. Het holografische effect wordt daar niet minder door.


Het nadeel van deze lakken is dat deze vrij prijzig zijn. Je betaalt €10,95 voor een flesje, maar die prijs zijn de lakken het in mijn mening wel waard. Hebben jullie deze holografische wonders van Color Club al ontdekt?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, echt prachtig!

 2. Reply

  Wauw wat mooi

 3. Reply

  Hij is prachtig!

 4. Reply

  Wauwzers! Super pretty :3

 5. Reply

  Wat een ontzettend leuk effect!

 6. Reply

  Ze zijn weer super mooi!

 7. Reply

  Wauw, echt superholo! Gaaf!

 8. Reply

  erg mooi, net een regenboog

 9. Reply

  Ik heb ze alle 12 en ben er zooo blij mee! Zijn echt DE juweeltjes uit mijn stash!

 10. Reply

  Ik heb er al twee maar deze is ook erg mooi zeg

 11. Reply

  Wauw, wauw, wauw! Wat een prachtige lak!!! <3

 12. Reply

  Wauw, wat een mooi lakje! De foto’s zijn ook echt prachtig πŸ™‚

 13. Reply

  Wow wat een waanzinnig mooi holo effect! Prachtige swatches πŸ™‚

 14. Reply

  […] heb inmiddels Cosmic Fate, Miss Bliss en Over The Moon al laten zien. Vandaag is Kismet aan de beurt. Een limoengroene holo. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge