Collistar Highlighter Patchwork

Ik geloof dat ik een zwak voor highlighters heb ontwikkeld. Elf Yourself van Essence, Breaking Dawn Shimmer Powder van Essence, Soft and Gentle van MAC en nu dan Patchwork van Collistar. Ik kocht deze in de sale bij Ici Paris XL. Toen ik deze zag liggen was ik opslag verliefd.

De highlighter komt in een wit doosje met gouden accenten. Simpel maar chiq. Als je de highlighter uit de verpakking haalt valt de bovenkant als eerste op. In eerste instantie is het een beetje doorzichtig, maar als het licht dan goed valt is het goud. In het midden staat het logo van Collistar en daarnaast staat de naam nog eens in gouden letters. De zijkant van de highlighter is ook goudkleurig. Het voelt echt luxe om vast te houden.

Als je de highlighter openmaakt zie je waarom deze Patchwork heet. De highlighter bestaat uit verschillende gekleurde vakjes. Roze, goud, brons, wit. Alles geeft vooral veel shimmer af. Gouden shimmer. Elk vakje los geeft wel een beetje pigment af, maar vooral shimmer. Als je alle kleuren tegelijk opdoet valt kleur weg tegen je huid en blijft de shimmer over waardoor je een mooie glans krijgt.

Ook krijg je nog een grote spiegel in het doosje. Zo kan je deze makkelijk meenemen en goed zien waar je het opbrengt. Helaas kreeg ik de shimmer niet zo goed op de foto. De camera pikte het niet op. Als het zo grauw is buiten zie je het ook bijna niet. Onder de lamp zie ik het wel, maar die foto klopt qua kleur helemaal niet.

Bij de Ici Paris XL heb ik er €16,60 voor betaald. Ik heb gezocht op de highlighter en heb deze hier kunnen vinden voor dezelfde prijs die ik er in de opruiming voor betaalde. Normaal kost deze dus €32,80.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige highlighter! & wat fijn dat je hem voor de helft van de prijs hebt gekocht!

 2. Reply

  Wouw, ziet er mooi uit!

 3. Reply

  mooie highlighter πŸ˜€ ik ben een beetje verslaafd aan highlighters aan het worden XD

 4. Reply

  Ziet er heel goed uit!

 5. Reply

  Mooie highlighter, hij is ook niet zo duur πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge