Collective Haul Maart || Kruidvat, Etos, H&M

Ik hou van dingen kopen, maar daar is mijn portomonnee wat minder blij mee. Ik heb wat beautyproducten bij elkaar op de foto gezet die ik in de afgelopen 2 weekjes heb gekocht.

Ik zit nog steeds een beetje met welke creme ik nou wel op mijn huid kan proberen. Bij mn moeder probeerde ik haar diadermine dagscreme en daar reageerde mijn huid niet op. Toevallig had kruidvat kort daarna een actie en betaalde ik slechts €5,- per creme, dus ik heb gelijk de dag- en de nachtcreme ingeslagen. De dagcreme staat niet op de foto, die ben ik bij mn ouders vergeten laatst. Ik vind het zelf hele fijne cremes. Niet te vet en trekken snel in. Als jij problemen hebt met gevoelige huid zou ik ze aanraden. De cremes zelf ruiken naar rozen. De potjes bevatten 50ml en ik had ongeveer 50% korting.

Bij de kassa zag ik dit doosje met Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Ik heb een tube en die is bijna op en ik vind het toch wel heel fijn spul. Ik gebruik het in de winter graag op mn lippen en ook wel op mijn nagelriemen. Je ziet het op de foto niet, maar de verpakking is heel mooi holografisch.

Uit de uitverkoopbakken plukte ik een potje met volumizing lash powder. Niet omdat ik zo graag lange wimpers wil hebben, maar als flocking powder. Ook scoorde ik een nieuwe grijze gelliner voor 1 euro, terwijl ze nog voor 2,99 ofzo in de schappen liggen. Verder zie je nog nieuwe lakjes van Essence. Miss Universe, That’s What I Mint, Studio Better Than Gel Nails Top Sealer. Ik had het er al op instagram over. Ik ben zo blij met dat spul. Ik zit al aan mn 5e flesje ofzo. Ik vind het zeker vergelijkbaar met INM en Seche Vite. En nu heb je 2 flesjes voor €3,- terwijl 1 flesje normaal €2,59 kost.

Ik zag al op meer plaatsen de nieuwe blush van de H&M. Die wilde ik gewoon hebben! Toen ik me even een beetje beter voelde ben ik naar de winkel gestrompeld. Ik heb de laatste tijd enorm veel pijn in mn rug, heupen en gek genoeg mn ribben, dus toen het even wat beter ging (het zonnetje scheen) ben ik de stad in gegaan. Ik heb niet 1 maar 2 blushes gekocht. Een van jullie kan binnenkort kans maken op deze blush! Ook nam ik nog een glitterlak mee genaamd Bronze en een mooie koraalkleurige sjaal voor mn moeder.

Ten slotte nog een paar lakjes. Hoe kan het ook anders. Ik bestelde voor het eerste bij Beautybay. Lakken van de Skyfall collectie waren in de aanbieding. Ik betaalde €9,93 per lak, wat 30% korting is ten opzichte van in de winkels. Ik legde de twee lakken die ik het liefste wilde van de collectie in mn mandje; Live and Let Die en On Her Majesty’s Secret Service. En ik ben verliefd. Live and Let Die dekt zelfs met 1 laagje <3 Verder kwam ik bij de Etos een van de Essie lakken tegen met een 50% kortingssticker die ik al een tijdje wilde. Butler, Please is van mij. Ik ben echt verliefd op de kobaltblauwe kleur. Bij de DA kocht ik een zeeblauwe lak vol glasflecks.

Dit dus binnenkort online! Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, veel aankopen! Mooie lakjes heb je gekocht πŸ™‚

 2. Reply

  Oeh mooie lakjes!

 3. Reply

  oja! Ik had er niet bij stilgestaan dat die nagellak actie ook op de studio nails geldt! Hopelijk hebben ze morgen nog staan! En die 2 andere Essence lakjes zijn mooi! πŸ˜€

 4. Reply

  Omg, die blush is super duper cuuute! Nog een goede redenen om naar de H&m te gaan ^^. Leuke dingen heb je gekocht Lin!

 5. Reply

  Mooie spullen heb je weten te scoren! Ik vind dit soort artikels altijd leuk om te lezen!
  Ben benieuwd naar die glitter nagellak die je hebt gehaald bij de H&M

 6. Reply

  Leuke dingen heb je gescoord! Ik ben vooral benieuwd naar die twee Essence nagellakjes, die mintkleur lijkt me wel mooi!

 7. Reply

  Erg leuke spullen!! Die volume powder van Essence werkt erg goed als flocking powder πŸ˜‰

 8. Reply

  WaT een mooie dingetjes heb je gekocht! Die lakjes van OPI heb ik toevallig ook beide, prachtig zijn ze he πŸ™‚

 9. Reply

  Mooie dingen heb je geshopt zeg! Vooral al die lakjes <3

 10. Reply

  Die lakken zien er mooi uit!

 11. Reply

  Beide OPI lakjes heb ik, ze zijn erg mooi πŸ™‚
  De blush ziet er ook mooi uit

 12. Reply

  Die lakjes van OPI zijn mooi πŸ™‚

 13. Reply

  Goede haul! Waarom kom ik nou eens nooit de 50% korting tegen op Essie lakjes bij de Etos πŸ™

 14. Reply

  […] Het is alweer even geleden dat ik deze bestelde. Ik heb ze eigenlijk gelijk braaf naast de rest van mijn OPI lakjes in mijn rek gezet. Ik heb Live and Let Die een keer op gehad en nooit ging het belletje rinkelen dat ik deze nog nooit had geswatched. Soms ben ik zo on-wijs suf bezig. Beter laat dan nooit toch? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge