Collective Haul – Juni

Ik heb de laatste tijd niet heel veel tijd gehad om te shoppen, maar hier en daar heb ik toch wat dingetjes gekocht. Toen ik een deel op een stapeltje zag liggen, bedacht ik me dat ik wel genoeg had om in een shoplog bij elkaar te doen.

Ik heb geen lipstick gekocht, maar lipstick houders. Ik kocht ze hier op ebay voor 5,75 dollar. Ik kocht er 2 en dat past precies. Ze zijn kleiner dan ik had verwacht, maar dat is prima, want alle lipsticks passen er precies in. De buitenste rij links en rechts zijn breder. Daar passen ook de vierkante lipsticks die ik heb van MAC in en de colorsensational lipsticks van Maybelline. Die ronde van Kiko passen er niet goed in helaas.


Qua nagellak kocht ik niet veel, maar wel een paar. Bij de Etos kocht ik met behulp van een giftcard die ik nog had voor 2,50 (normaal 6 euro) een OPI lak. De oranje! Die heet Where Did Suzi’s Man-Go?. Bij de wibra kocht ik een periwinkle lak van Coral. Laatst in Rotterdam kocht ik bij TK Maxx voor 3 euro een Illamasqua lak in Optimist en een OPI lak voor 4,99 die Baroque But Still Shopping. Een mooie gouden lak met gouden glitter. Optimist is een Rubber Brights lak en ik verwacht dattie matte opdroogt.

Baroque But Still Shopping & Where Did Suzi’s Man-Go?

Bij een leuk winkeltje dat So Low heet in Hoofddorp kocht ik deze prachtige notebooks. Ik hou van zulke boekjes. Art deco print is zo mooi.De rode kostte volgens mij 1,89, de middelste 2,50 en de grote 5,95. Maar de grote gaat ook dicht met een magneetje en een flap die je erover vouwt. Het leuke is dat de boekjes ook aan de binnenkant versiert zijn.

Op ebay kocht ik ook een set neppe kwasten. Look a likes van Real Techniques. Ze zijn heel licht omdat ze van plastic gemaakt zijn. Daardoor voelen ze misschien een beetje goedkoop aan, maar voor deze kwasten betaalde ik 6,99. De kwasten zijn lekker zacht. De haren lichtroze en de stelen rose goud kleurig. Ik vind het superhandig dat ze stelen heel smal eindigen, want die eerste reeks van Real Techniques was heel breed en daardoor zit mn bakje snel vol. Nu passen ze overal wel tussen. De set bestaat uit 7 kwasten. 4 voor je gezicht. 1 voor het afpoederen van je foundation denk ik, een voor blush, een voor foundation zelf en die is driehoekig en nog een voor contouren. De andere 3 zijn voor je gezicht. Een heel fluffy, maar ikw eet niet zeker of ik die in mn crease zou gebruiken omdat deze heel groot is. Een andere voor oogschaduw en een voor je wenkbrauwenf om oogschaduw heel precies aan te brengen. I like.

Bij het winkeltje waar ik de notitieboekjes kocht, vond ik ook deze duochrome tasjes. I’m in love! Voor 1 euro per stuk kon ik ze niet laten liggen. Ik doe er nu mijn oortjes in.

Als laatste iets wat ik niet zelf kocht, maar dat mn vader meenam uit Amerika. Een uitbreiding voor trivial persuit van Harry Potter. Zo leuk. Je kan het ook los spelen en met een gekleurde dobbelsteen gooien. Ik kon vinden dat bol.com zo’n set ooit verkocht, daarom wilde ik het nu hebben voor het niet meer te koop was.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht zeg. Super leuk om te zien!
  Nicole recently posted…Schwarzkopf Perfect Mousse Hair DyeMy Profile

 2. Reply

  Wat een leuke dingetjes! Die lipstick houder is echt mooi, net zoals die notebooks. Echt prachtig zijn ze!
  Daphne Lippmann recently posted…Lipstick StashMy Profile

 3. Reply

  Nou, nog behoorlijk geshopt! Die kwasten heb ik ook. Best fijn, vind je niet?
  Astrid recently posted…Battle: real Techniques vs eBay dupesMy Profile

 4. Reply

  Leuke aankopen
  Dhini recently posted…Fashion friday : LevitationMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge