Claire’s – Pastel Neons

Ik zag bij Claire’s een heel schap met mooie neons. Ik kocht al eerder een neon van Claire’s. En dan niet deze glitter neons, maar echt een neon lak genaamd Sugar High. China Glaze heeft een hoop neons, waaronder vorig jaar een soort van pastel lakken. Claire’s heeft dat opgepakt en kwam in de lente met neon pastel lakken. Hier de eerste swatches.


De naam is een beetje raar. Terwijl de andere twee lakken die ik heb Beach en Yummy heten heb ik deze koraal pastel neon die Pastel Neons heet. Geen passende naam en het klinkt ook meer als een collectie.De lak vind ik echt een prachtige kleur. Of ik het echt een neon lak is .. mjah. Een eigenschap van neon lakken is eigenlijk dat ze matte opdrogen. Dat heeft te maken met het pigment wat ze gebruiken. Ik geloof dat om het zo fel te maken het matte opdroogt. Maar deze droogt glimmend op. De lak dekt best goed. Met twee laagjes is het redelijk dekkend, maar helaas nog niet egaal. Daarvoor bracht ik een derde laagje aan. Nadeel aan de lak is dat het langzaam droogt. Een sneldrogende topcoat brengt daar zo verandering in. Of de bekende dry drops (of nou van essence, opi of color club).


I’m in love. De lak doet mn handen bruiner lijken en het is echt een schitterend ekleur. Voor 3,50 vind ik het geen geld. Stukje goedkoper dan China Glaze en gewoon in de winkels verkrijgbaar.

Ik heb het niet gechecked, maar volgens mij is de lak naast de groene lak op de eerste rij Sugar High die ik heb. Verder heb ik ook nog de tweede glitter lak van de tweede rij. Ik heb de linker drie lakken van de onderste foto gekocht omdat ik ze echt niet kon laten staan, maar ik wil er meer. De prijzen varieren tussen 2,99 en 3,50. En ik kocht de lakken met een actie 3=2. Ik weet niet tot wanneer deze actie loopt en of deze nog loopt. Ik hoop dat het nog loopt en dat mensen ervan kunnen profiteren.

Deze neons kosten 3,50 per stuk en ik had dus 3 lakken voor 7 euro.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super leuk kleurtje zeg!
  Beau recently posted…TAG: Common white girlMy Profile

 2. Reply

  Oh wat een mooie kleur! Vind juist de glans erg mooi.
  Mirjam recently posted…Uitslag winacties!My Profile

 3. Reply

  Prachtig♥
  Mandy recently posted…Swatches | 1x Sally Hansen + 1x EssenceMy Profile

 4. Reply

  Oh die doet me inderdaad denken aan eentje van China Glaze! Ik zie een hoop moois in dat schap trouwens 😀 Die pastel kleurtjes met glitter! <3
  Squeaky Q recently posted…Review – Nayll Custom Nail PolishMy Profile

 5. Reply

  Mooie kleur, ik vind dat claires sowieso wel leuke lakjes heeft!
  Manon recently posted…Wishlist 2014 #2 – Beauty & Non-BeautyMy Profile

 6. Reply

  Hij is echt heel mooi!
  Mariska recently posted…Catrice TropiCoral (Sand’sation)My Profile

 7. Reply

  Sinds de lakken van Claires zijn vernieuwd vind ik ze wel echt gaaf geworden. Deze lak is ook echt een plaatje!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Lili’s PinkMy Profile

 8. Reply

  Wauw, ik ben nooit zo fan van de Claire´s lakken maar deze vind ik echt heeeeel erg mooi! En die laatste foto, al die kleuren…! 🙂
  Swatched recently posted…Rimmel London 60 Seconds Rita Ora 853 Pillow TalkMy Profile

 9. Reply

  Oh echt een vet mooie kleur! Sowieso vind ik dat Claire’s verassend leuke lakjes heeft op het moment. Jammer dat ik er niet eentje dichterbij heb!

 10. Reply

  Wauw, mooie kleur! De andere lakjes van Claire’s zien er ook leuk uit!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Beach, Beach, Beach nail artMy Profile

 11. Reply

  Oeh dit is zeker wel een mooierd!!
  Judith recently posted…Summer Saran Wrap NailsMy Profile

 12. Reply

  oeh lekker fel 😀
  femketje recently posted…Sally Hansen – White Out.My Profile

 13. Reply

  Mooi !
  Isabeau recently posted…Spam Your Blog #1My Profile

 14. Reply

  Wat een prachtig lakje! Ik moet dringend eens naar claires 🙂
  Bianca recently posted…Stem jij voor mijn Brazilian Summer look?My Profile

 15. Reply

  De kleur is zo mooi 😀
  Sarah recently posted…Review: Flormar wet look nailpolish ”218”My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge