Claire’s Neon Nailpolish || Sugar High

Ik loop niet vaak de Claire’s binnen. Op een bepaalde manier is het niet helemaal mijn soort sieraden. Meestal vind ik de nagellakken ook niet veel soeps. Ik liep langs en ik zag een rek met neon nagellakken staan en toen moest ik de winkel wel in.

Er stonden ik denk 6 kleuren neonlakken. Hoe je donkerpaarse en donkerblauwe neonlakken kan maken, snap ik zelf nog niet helemaal. Maar geel, roze, oranje, enzo hadden ze wel. Ook leuk dat ze namen hebben. Daar kwam ik thuis pas achter.

Hier zie je drie laagjes. De lak is fel, duh, maar ik dat irl dat de lak niet helemaal dekte, maar op de foto’s zie je daar niets van. Hier zie je drie laagjes. Zoals alle neons droogt deze ook mooi matte op. Als je dat niet mooi vind kan je er uiteraard gewoon een topcoat overheen doen.


In de schaduw is de lak nog wel het mooiste vind ik. Zo is de kleur echt. Niet gek voor een lakje dat maar €3,50 kostte. Toch eens kijken naar de andere lakken.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Bij mij zit geen Claire’s in de buurt. Toen ik ongeveer een week geleden in Utrecht was, ben ik er meteen binnengelopen. Qua sieraden ook niet helemaal mijn ding, maar wel qua nagellak! πŸ™‚ Wat een leuke lakjes hebben ze daar. Deze vind ik ook heel erg mooi πŸ™‚

 2. Reply

  Mooi!!! Ik hoor de laatste tijd zoveel over Claire’s lakjes, binnenkort weer even kijken πŸ™‚

 3. Reply

  wow lekker bright! πŸ˜€

 4. Reply

  Erg mooie kleur, lekker fel!

 5. Reply

  Lovely!! πŸ™‚

 6. Reply

  Mooie kleur; knalt goed πŸ˜‰
  Vind hem met een topcoat wel mooier denk ik.

 7. Reply

  Wat een aparte kleur. Weet niet zo goed wat ik ervan vind.

 8. Reply

  Ik vind ‘m leuk! Mooi gelakt ook!

 9. Reply

  Hij ziet er prachtig uit!

 10. Reply

  mooi kleurtje

 11. Reply

  Wauw, deze vind ik echt heel mooi!

 12. Reply

  Wat een tof lakje!

 13. Reply

  jammer dat hij niet goed dekt de kleur is wel mooi

 14. Reply

  Wow, wat een geweldige kleur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge