Claires Moodpolish

De makkelijkste manier om een gradient te krijgen was eigenlijk altijd al wel de moodpolish. Het is van verschillende merken verkrijgbaar. Vorig jaar nam mijn vader er 4 mee uit amerika. Ik heb ze laatst weer eens opgedaan, want stiekem is het effect toch erg leuk.

Happy/Excited

Ik ben zelf niet zo van de groene lak, maar vind het toch wel heel leuk dat pappa deze had meegenomen. Hij stond niet op mijn lijstje, maar vanwege een 4 halen 3 betalen actie nam hij deze ook nog mee. Superleuk. Nadeel is dat dit 7 laagjes is. Het dekt heel slecht, maar droogt su-per-snel! Ook droogt deze matte op. Ergens wel leuk, maar ik heb het liever shiny, dus ik heb er nog een topcoat overheen gedaan.

Awesome/Silly

Deze lichtroze moodpolish dekt iets beter. Hier had ik maar 5 laagjes nodig. Nogsteeds iets te veel als je het mij vraagt, maar de lak droogt heel snel en matte op. Hieronder zie je het met topcoat.

Omdat het aan de randjes van je nagels koeler is, blijft de lak daar donkerder en waar je nagel warmer is wordt de lak lichter. Dit is toch wel de simpelste manier van een gradient op je nagels krijgen. Als je eventje in de zon hebt gezeten dan is de lak helemaal lichtroze en als je je handen wast met koud water dan wordt het allemaal donkerroze. Ik vnd het hele grappige lakken, maar zijn helaas niet in nederland verkrijgbaar.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ik vind ze zo gaaf πŸ˜€ echt bummer dat ze hier niet te krijgen zijn >.<

 2. Reply

  http://www.alicejo.com/producten-205/mia_secret_mood_polish.html

  Tada! En me exact dezelfde verpakking lijkt het wel….

  1. Reply

   Die lijken inderdaad als twee druppels! Ook dezelfde kleuren, alleen een ander merkje. Ik zal het erbij zetten. Thanks.

 3. Reply

  Heel leuk die moodpolishes! Waar is de tijd dat je daar zo’n ringetje voor had. XD

 4. Reply

  Deze zijn zo leuk!

 5. Reply

  Ik wil wel meer van moodpolishes zien vind ze altijd erg apart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge