Claires – Dizzy – Sandwich

Hoewel ik mezelf wel te oud vind voor de sieraden bij de Claire’s, sta ik toch wel iedere keer dat ik er langs loop te kijken naar het nagellakschap. De minilakken zijn best wel leuk, de ieniemienielakken hoeven voor mij niet zo, maar de full size vind ik echt geweldig. En er komen steeds nieuwe bij!


Allemaal felgekleurde glitters in twee maten. Kleine felle blauwe en grote neon gele, groene en roze. Toen ik deze lak in mijn handen had moest ik gelijk aan indielakken denken. Die hebben dan een witte basis en allemala neon glitters erin. Zoiets heb ik niet, maar met deze lak kon ik dat namaken! Een sandwich met glitters en een niet zo goed dekkende lak. Ik vloek er altijd op, maar soms komen die nog best van pas.

Voor deze sandwish gebruikte ik I Scream Ice Cream van Catrice uit de Candy Shock collectie. Ik had er 3 a 4 laagjes voor nodig voor deze helemaal dekte. Je moet wel geduld hebben. Iets wat ik niet had :$ Ik Dacht te vroeg dat het al wel droog genoeg was en dan krijg je streepjes en bobbels.


Ik vind het echt een superleuke lak en je hoeft er natuurlijk geen sandwich mee te maken. Je kan ook gewoon felle glitters over een lak heen doen. Twee laagjes zou ik dan aanraden omdat je dan meer glitters hebt. Er zitten namelijk niet zo heel veel glitters in 1 laagje. Verder klopte het eigenlijk wel wat de verkoopster zei en dat verraste me wel. De verkoopster raadde me aan om de glitters meer te deppen en dat werkt echt, want dan kan je ze meer plaatsen.De lak kost overigens €3,50. Iets meer dan Catrice, maar ze hebben een hoop leuke finishes!

 

Van Claires heb ik verder nog:
* Glitterlakken (zwart/wit en rood/oranje/roze)
* Een neon genaamd Sugar High
* Multichrome minilakken
* Glitter minilakken

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een aparte glitters, maar claire’s heeft altijd wel van die mooie aparte glitters van nagellak staan.

 2. Reply

  Dit is een hele leuke lak! Ziet erg gaaf uit.

 3. Reply

  Wat een vrolijke glitterlak! Doet me denken aan carnaval πŸ˜‰

 4. Reply

  Ik kocht deze ook, samen met een witte ‘snow’… En thuis bedacht ik me, dit is toch iets te kinderachtig voor mij! Zo rond je twintigste/dertig nog een prima lakje, maar boven de 40 vind ik het not done. Gelukkig is mijn nichtje jarig… Die is 7… En de oorbellen die ik kocht, hou ik wel!

 5. Reply

  Wat een vrolijk en schattig lakje.
  Liefs, xxx

 6. Reply

  Gaaf!! Tof dat je ze gesandwicht hebt!

 7. Reply

  Heel mooi lakje! Zelf ben ik erg tevreden over de lakjes van Claires!

 8. Reply

  Ik vind de nieuwe lakken van Claire’s echt super!! Deze is ook echt gaat!

 9. Reply

  Het ziet er heel erg leuk uit, en het idee van sandwichen vind ik ook erg leuk, maar voor mij is het niet wat.

 10. Reply

  Wat een mooie glitterlak! Ik moet ook maar eens gaan sandwichen, want het ziet er megaleuk uit!

 11. Reply

  Awh, superleuk!

 12. Reply

  Super vrolijke lak! Ik moest inderdaad ook gelijk aan Indie lakken denken, wel tof dat deze glitterlak gewoon bij de Claires te koop is. Ik denk dat ik hem over een felgekleurde lak ook tof zou vinden!

 13. Reply

  vind het een vrolijke lak! Je hebt hem leuk gecombineerd

 14. Reply

  Ziet er gaaf uit met al die neon confetti

  Liefs,

 15. Reply

  wat leuk kleurig top coat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge