CK Electric Blue

Niet zo lang geleden was ik bij de Big Bazaar. Daar hebben ze altijd relatief goedkope make up. Je kan er MNY, L’oreal, La Femme Beauty, Janet en nog meer vinden. Ik was verbaasd om er een bak met CK make up te vinden. De laatste tijd lees ik wel vaker posts over Calvin Klein makeup en had het niet verwacht bij de Big Bazaar.

Het eerste wat ik probeerde was de dop eraf halen. Bij een hoop lakken krijg je dan een kleiner dopje die handzamer is. Bij deze helaas niet. Dat was een fail.

Dit zijn twee laagjes van Electric Blue over een basecoat. De naam klopt helemaal. Het is echt een felle blauw en dat vind ik ook het mooie aan deze lak. Het meest verrassende aan deze lak vond ik de droogtijd. Ik had voor mijn gevoel mijn nagels pas net gelakt toen ik tegen iets aanstootte en toen was de lak gewoon al droog. Binnen 10 minuten bracht ik twee laagjes aan en het was helemaal droog. Denk dat ik er binnenkort nog een paar ga halen!

Ik heb deze lak voor €2,99 gekocht bij de Big Bazaar, maar er zijn nog veel meer kleuren beschikbaar. Ik heb een paarse lak met blauwe shimmer gezien, want die wilde ik bijna ook kopen en een aantal andere felle kleuren. Heb jij ze al gezien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ow wow dat is wel echt een mooie kleur zeg! En voor die prijs.. ! πŸ™‚

 2. Reply

  ik had de reclamefolder van deze lijn ook gezien vorig weekend :3 maar was eigenlijk vergeten te gaan kijken XD

  deze kleur is wel erg mooi πŸ˜€

 3. Reply

  Super lakje! Heel mooi kleurtje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge