Ciaté verlanglijstje

Ik heb nu één Ciaté lakje en ik vind hem zo gaaf. Hij heet Sugared Almonds en je kon hier al een swatch zien. Binnenkort een nieuwe foto maken, omdat ik ondertussen beter kan lakken en beter kan fotograferen. Ook omdat het zonnetje nu vaker tevoorschijn komt en ik mooiere fotos kan maken. Maar dat maakt het lakje (voor mij) minder mooi.

Als het goed is komt Fun Fair mijn kant op. Ja, ik zeg als het goed is, want ik weet niet zeker. Ik weet het nooit zeker als ik online iets win. Ik vind het heel gaaf als ik het win, maar ik blijf altijd onzeker tot ik het pakje thuis heb. Ik heb meegedaan aan een winactie van Lusiousbeauty en Ciaté-Nederland via facebook. Je moest op hun wall vertellen welk lakje uit hun collectie jouw favoriet was en waarom. Die van mij was Fun Fair, omdat het op mijn favoriete frambozenpudding leek. Ik kreeg een reaction op mijn post dat ik gewonnen heb en ik heb mijn gegevens gemaild. Nu maar hopen dat het lakje een der dezer dagen in de bus komt.

Daarnaast zijn er nog heel veel mooie Ciaté lakjes en dit zijn mijn favoriete op het moment en die wil ik nog graag in mijn stash hebben!

[1] Ciaté Fruity Pops
[2] Ciaté Cookies & Cream
[3] Ciaté Lemon Sherbert
[4] Ciaté Main Stage
[5] Ciaté Refresher

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge