Ciaté – Skinny Dip

Ik heb geen Big Bazar in de buurt. Daarvoor moet ik de stad in en dat lukte me niet toen ze 3 Ciaté lakken voor 10 euro hadden. Ik was van de week bij mn ouders en daar hebben ze wel een Big Bazar zitten. Toen ik skinny dip zag moest deze mee.De lak deed me in het flesje al gelijk denken aan het trio dat ik van Deborah Lippmann heb. Zo pretty! Dit zijn drie dunne laagjes en daarmee dekt de lak compleet. Lakken met glassflecks hebben meestal wat meer laagjes nodig, maar dat vind ik niet zo erg. Met een sneldrogende topcoat heb je daar geen last meer van.


Om eerlijk te zijn zie je pas als je heel goed van dichtbij kijkt de gouden glassflecks. Als je ‘normaal’ kijkt lijken ze oranje. Het reflecterende ervan zie je wel onwijs goed endat is wat de lak zo mooi maakt.


En de houdbaarheid? Daar zit het denk ik wel goed mee. Ik heb de lak nu zo vier dagen op  mijn nagels. Weleenswaar met topcoat (Essence better than gel nails) maar toch. Ik heb misschien wat tipwear, maar geen chips. I like. Ik kocht deze voor 4 euro bij de Big bazaar. Ik weet niet of deze niet ook bij de Ici Paris XL te krijgen is maar daar kosten ze wel 9,95.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ahh hier stond ik laatst ook mee in m’n handen! En nu heb ik spijt dat ik ‘m niet heb gekocht :c Zo mooi! <3
  Squeaky Q recently posted…Squeaky News #1 (Cirque, Bundle Monster, Polish Alcoholic & Foxy Paws)My Profile

 2. Reply

  Hij is prachtig! Mooie foto’s ook!
  NailTalk recently posted…Attitude – Whispering WindsMy Profile

 3. Reply

  Wat een mooie aparte kleur!
  Manon recently posted…4x Max & More LipstickMy Profile

 4. Reply

  die is echt awesome 😀
  femketje recently posted…Home Deco Haul!My Profile

 5. Reply

  Echt een hele mooie kleur. Mooie glitters ook.
  Nicole recently posted…November wishlistMy Profile

 6. Reply

  wat een prachtige tint, heel erg mooi!
  Petra recently posted…Verbazingwekkend internetshoppen..My Profile

 7. Reply

  Omy wat een prachtige lak zeg. Doet me ergens aan een OPI lakje denken die ik zelf heb. Krijg nu helemaal zin dankzij dit artikel mijn nagels er morgen mee te lakken
  debby recently posted…Hatter WeatherMy Profile

 8. Reply

  Wauw, wat een beauty!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…I ♥ nail art TAGMy Profile

 9. Reply

  oh wat een gaaf kleurtje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge