Ciaté || Apples and Custard & Cabaret

Ciaté staat bekend om hun leuke flesjes met de strikjes. Ze hebben langwerpige, dunne doppen die makkelijk vasthouden en je kan makkelijk aan het flesje zien welke kleur het is. Ik moet zeggen dat ik de nieuwe etiketten niet mooi vind, de oude vind ik er leuker uitzien. Anywayz, ik heb twee lakken van Ciaté voor jullie vandaag. Het zijn niet mijn mooiste foto’s, maar ik wilde de lakken toch laten zien.

Apples and Custard

Apples and Custard vind ik een leuke mintgroene lak voor de lente. Pastelkleuren vind ik sowieso leuk voor de lente. Door het brede kwastje van Ciaté brengt de lak makkelijk aan en bedek je snel je hele nagel. Dit zijn twee laagjes.

Cabaret

Cabaret is een beetje een jelly-achtige lak. Het is volgens mij wel een creamy lak, maar die is gewoon vrij sheer. Dit zijn drie laagjes en alsnog zie je mijn nagelranden. De kleur vind ik wel leuk. De kleur vind ik zelf vrij chiq.

Als je een beetje rondkijkt vind je Ciaté nu voor €5,95 in een aantal webshops zoals bij PinkLadyMakeUp.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Apples and Custard vind ik super pretty 😀

 2. Reply

  Ciaté lakken zijn zoo mooi altijd vind ik 🙂

 3. Reply

  Leuke kleurtjes! Mintgroen vind ik ook altijd wel leuk. En de Ciaté lakjes vind ik fijn!

 4. Reply

  Beide erg mooie kleuren! Heb nog geen lakjes van Ciate, moet maar eens verandering in komen 🙂

 5. Reply

  PS: wanneer maak je de winnaar van je 2 jarige blogbestaan winactie bekend?

 6. Reply

  Cabaret is een prachtige kleur!

 7. Reply

  Wat een prachtige kleuren allebei! ik ben dol op de lakken van Ciaté and I want these!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge