Christmas Hair

Wat doen jij met je haar met kerst? Ik heb meerdere malen geprobeerd om krullen te zetten en halverwege de avond is het al uitgezakt en dan heb ik veel moeite gedaan voor verlept haar. Daarom besloot ik het dit jaar eens op te steken.

Twee elastiekjes (al kan ik kleinere aanraden), een aantal schuifspeldjes en iets om het te versieren. Ik ging voor een schuifspeldje met een rood roosje erop. Al weet ik niet meer waar ik deze kocht (eigenlijk best suf van mezelf, want ik wil er meer).

1. Ik maakte met mijn vingers een middenscheiding en verdeelde mijn haar in twee en zette een deel vast met een clipje. Vervolgens verdeelde ik het losse haar in 3en.

2. Ik begon vooraan bij de scheiding. Ik pakte een plukje en draaide het, pakte nog een plukje erbij en draaide het mee, zo totdat ik achter mijn oor mijn haar ingedraaid had.

3. Dit hield ik strak vast en begon met vlechten. De achterste pluk over de middelste, het ingedraaide stuk, over het midden en net zo lang totdat ik tot de puntjes ben. Daarna zette ik het met een elastiekje vast.

4. Herhaal dit aan beide kanten.

Ik kreeg een beetje een Heidi gevoel. Not what I was going for. En dat gevoel ben ik aan het einde nogsteeds niet helemaal kwijt.

5. Daarna draaide ik beide vlechtjes in een spiraal en zette ze vast met schuifspeldjes. Soort knotjes, maar dan anders. Ik heb denk ik 4 of 5 speldjes per vlechtje gebruikt. Zo weet ik da thet blijft zitten en niet dat een vlechtje weer uitvalt.

En als ik me dan opmaak met bijpassende rode lippen is dit het resultaat. Nu moet ik eigenlijk nog een mooie haarband scoren.

Wat doe jij met je haar met Kerst?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ziet er pretty uit! πŸ˜€

 2. Reply

  Dat ziet er super leuk uit!!

 3. Reply

  Wat ziet dat er leuk uit!
  Ik laat mijn haar los en aangezien ik krullen van mezelf heb hoef ik er niet heel veel aan te doen. Wat lak en wat glitters en klaar is mijn kersthaar πŸ™‚

 4. Reply

  Wauw, staat je heel erg mooi!

 5. Reply

  Ziet er leuk uit!

 6. Reply

  Heel mooi! De make up ook ^^

 7. Reply

  Toch ziet het er heel erg tof uit. Ik doe mijn haar met kerst gewoon omhoog πŸ˜›

 8. Reply

  Super gaaf kapsel zeg! πŸ˜€

 9. Reply

  Mooi gedaan hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge