China Glaze – Unpredictable

Het is een tijdje geleden dat China Glaze ook met een collectie duochromes uitkwam. Bij het zien van de promofoto’s wilde ik ze allemaal, bij het zien van de swatches hoefde ik ze niet meer zo. Na een tijdje besloot ik toch deze te kopen.

Het jammere aan deze lak vind ik toch wel de streperigheid. Ik vind de kleur heel mooi en hij is ook een beetje duochrome. Langs de randen zie je heel mooi een donkere groene kleur. Dit zijn drie laagjes.

In het flesje zie je ook nog heel mooi dat de lak naar blauw shift. Op je nagels zie je die kleur eigenlijk helemaal niet. Eenmaal in het water zie je die kleur heel goed. Behalve groen zie je ook heel mooi turkooise en blauw. Jammer dat het alleen onder water is.

Hebben jullie een van de duochrome lakken van China Glaze?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh die is wel erg mooi!
  Liefs

 2. Reply

  Oh wauw, wat een mooi kleurtje! Jammer dat hij zo streperig is, dat zie je veel met dit soort lakjes.

 3. Reply

  Jammer dat je alleen in het flesje en onder water het blauwige ziet, verder vind ik hem prachtig!

 4. Reply

  ondanks dat ‘ie wat streperig is, vind ik ‘m toch erg mooi πŸ˜€

 5. Reply

  ik heb zelf Want My Bawdy uit deze collectie. Niet heel erg duo chrome maar wel mooi. Ik vind deze ook mooi,maar jammer dat je bepaalde kleuren alleen onder water ziet.

 6. Reply

  Wat een prachtige kleur! Hier hou ik echt van πŸ™‚ nice!

 7. Reply

  Wow, wat een aparte lak! Erg mooi πŸ™‚

 8. Reply

  Wat een apart kleurtje!

 9. Reply

  Wat een super mooie kleur. Het streperige vind ik wel meevallen, al zou het wel leuk zijn als je het blauwe iets beter zou zien.

 10. Reply

  wauw wat een gave kleur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge