China Glaze Treehugger & Foxy

China Glaze is een van mijn favoriete nagellak merken en vandaag heb ik weer twee leuke nagellakjes voor jullie! Een frisse groene en een mooie bruine met mooie shimmer.

Treehugger

Deze lak komt uit de Ecollection van China Glaze van een paar jaar geleden. Het is een mooie groene kleur die me direct aan gras doet denken. Ook zit er groene shimmer in waardoor de lak specialer wordt. Dit zijn twee laagjes.

Foxy

Dit vind ik een supermooie lak. Het een roodbruine lak vol goude shimmer. Met twee laagjes dekt ook deze lak compleet. Foxy komt trouwens uit de Vintage Vixen collectie en bevat meer van zulke lakken.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Het zijn allebei prachtige lakken!

 2. Reply

  Foxy is echt prachtig!

 3. Reply

  tree hugger is wel een aparte groene tint πŸ˜€ beetje appeltjesgroen πŸ˜€ wel erg pretty!

 4. Reply

  Heb Treehugger al in mijn bezit πŸ˜€ En over geschreven! Het andere lakje vind ik persoonlijk niet zo mooi, ik hou niet zo van dat soort kleurtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge