China Glaze Stoked To Be Soaked & Seas The Day

Even geleden heb ik een reeks nieuwe China Glaze lakken gekocht en daar grijp ik eigenlijk best vaak naar. Met kerst bijvoorbeeld. Als ik even een rood stipje nodig had; seas the day. Het is een klassieke rode kleur en toen bedacht ik me dat ik deze swatches nog niet online had gezet.


Seas The Day

Ik kan niet anders zeggen dan klassieke rode kleur. Een kleur die iedereen wel in dr stash heeft en die altijd chiq is. Je zou denken dat deze uit een kerstcollectie zou komen, maar niets is minder waar. Deze lak komt uit de zomercollectie van afgelopen jaar. Off Shore heette deze en ik vond de lak wel buiten de boot vallen. Dit zijn twee laagjes en dat vind ik prima voor een creamy lak.

Stoked To Be Soaked

Ik heb gelezen dat mensen deze met shimmer hebben, maar ik heb echt nul shimmer kunnen ontdekken in mijn lak. Ik weet niet of ik het jammer vind of niet. Ik ben dol op creamy lakken en deze donkere oranje kleur lakt prima. Ook deze lak dekt met twee laagjes en vond ik een beetje buiten de boot vallen. Een beetje een aparte, maar wel leuke kleur.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Zeker apart kleurtje die tweede! Laat ik daar nu van houden ๐Ÿ™‚ Beide mooi!
  NailTalk recently posted…Metallic is History – Nail ArtMy Profile

 2. Reply

  Mooie kleurtjes!
  Zelf kijk ik vaak als eerste naar de shimmers, de glitters enz. maar uiteindelijk kies ik bijna altijd voor de creamy lakjes als ik ga winkelen ๐Ÿ™‚
  Joyce recently posted…Glam Polish – Break The IceMy Profile

 3. Reply

  Mooie kleuren, ik ben alleen niet zo fan van oranje.
  Manon recently posted…GOSH – Velvet Touch Lipsticks [Herfst/Wintercollectie 2014]My Profile

 4. Reply

  Wauwie wat een gave kleuren weer!
  Nicole recently posted…Trind Caring Color Winter 2014/2015My Profile

 5. Reply

  Wauw, wat een prachtige kleuren!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Born Pretty Fashion Girl Water DecalsMy Profile

 6. Reply

  Wat heb je prachtige lange nagels!
  Amelie recently posted…The Blush TAGMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge