China Glaze – Putting’ On The Glitz

Een maand geleden liet ik al een zo’n vergelijkbaar kerstsetje zien, maar ik had er nog een. Ik wilde Pizzazz heel graag en los was deze uitverkocht. Leuke bijkomstigheid is dat ik met het kopen van deze twee sets het aantal rode nagellak in mijn stash verdubbeld heb.

With Love


~Just do with love love love love~ With Love is een van mijn favoriete liedjes van Hilary Duff รฉn het parfum wat ik van haar heb heet ook zo, dus deze naam vind ik heel leuk. Rode nagellak is niet zo mijn ding, maar ik vind het wel een hele mooie kleur. Verder is het een standaard lak van China Glaze. Lakt fijn en dekt in twee laagjes.

Pizzazz over With Love

Pizzazz is een glitterlak die nog op mijn wishlist stond. Vanuit het flesje lijkt het alsof er zilveren, paarse en groene glitter inzit, maar er zitten nog meer kleuren in. Oranje, geel, blauw.. En dat in allemaal verschillende kleuren. Dit is 1 laagje over With Love.

Cranberry SplashCranberry Splash is een metallic rode lak die er heel classy uitziet. Misschien een beetje standaard, maar wel een typische lak die ik zou kiezen voor kerst. Dit zijn drie laagjes.

Pizzazz over Cranberry Splash

Ook over Cranberry Splash heb ik een laagje Pizzazz gedaan.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  love de glitterlak ๐Ÿ˜€

 2. Reply

  Ik vind Cranberry Splash erg mooi en dat terwijl ik echt totaal NIET van rood hou… Vond zelf die Pizzazz een beetje tegenvallen!

 3. Reply

  Ben een sucker voor glitternagellak, leuke rode kleurtjes ook!

 4. Reply

  love love love!

 5. Reply

  Alle drie mooie kleuren. Pizzaz heb ik ook

 6. Reply

  Love de kleuren! Terwijl ik helemaal niet zo in to the red ben vind ik deze wel heel gaaf.

 7. Reply

  Ik vind Pizzazz zรณ leuk ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge