China Glaze – On The Horizon – 3x

Laatst liet ik al drie lakken van de China Glaze On The Horizon collectie zien. Vandaag is het de beurt aan deel twee! Dit keer had ik niet zo veel tijd om ook nog 3 Catrice lakken erbij te swatchen, dus koos ik 3 random lakken die ik alleen als basis gebruik.


Van links naar rechts: Rimmel Britpop, Max Factor Cerise en Essie Butler Please

All A Flutter is bevat blauwe, oranje en witte glitters. Hier zie 1 laagje over Rimmel Britpop. Op de foto’s lijkt de blauwe ondergrond niet zo slim omdat de lichtblauwe glitters lijken weg te vallen, maar in het echt zie je die blauwe glitters best goed.

Het positioneren van de glitters is niet zo makkelijk. Op mijn wijsvinger had ik er veel op elkaar en ik heb zovaak geveegd dat de rode onderlak weer nat werd en ging mengen met de glitters. Om geen rode lak te krijgen moet je dan het kwastje goed afvegen aan een blaadje. De rode lak is dus Max Factor Cerise en daaroverheen 1 laagje Light As A Feather.

Flock Together heeft zwarte, blauwe en mintgroene glitters. Ik vind het zelf wel een leuke combinatie. Dit is 1 laagje over Essie Butler Please.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige lakken!

 2. Reply

  Wat een mooie combi’s! πŸ™‚ All A Flutter lijkt op een Feather nagellak van Nails Inc. Die heb ik ook eens gecombineerd met een zelfde basiskleur als jij die hebt gebruikt. Dan komen de ‘feathers’ mooi tot hun recht πŸ™‚

 3. Reply

  Mooi gecombineerd, de tweede look vind ik het mooist!

 4. Reply

  Vind de laatste de mooiste.

 5. Reply

  Prachtige lakken!

 6. Reply

  Wat een mooie combinaties heb je gemaakt, daarin onderscheid je je echt met alle anderen! Ik vind die rode lak erg mooi met Light as a Feather matchen, super!

 7. Reply

  flock together vind ik wel leuk πŸ˜€

 8. Reply

  ik vindt de on the horizon collectie echt geweldig

 9. Reply

  Wauw, wat een prachtige lakken en combinaties!

 10. Reply

  merk dat ik nog steeds niet weg bent van deze topcoats, waarom weet ik niet precies, niet zo mijn ding denk ik

 11. Reply

  Ik vind de eerste erg leuk om te zien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge