China Glaze – I’m Not Lion

Ik blijf me verbazen over welke lakken er gewoon nog niet online stonden! Ik dacht echt zeker te weten dat ik deze al online had gezegd en hoe hard ik ook zoek ik kan de swatches niet vinden. Volgens mij ga ik dit nog wel vaker tikken, maar, ik kan jullie deze niet onthouden.


Jammer genoeg kon ik deze niet in de zon swatchen, want tussen alle goudkleurige glitter zit ook holografische glitter! De lak heeft een doorzichtige basis met heul veul glitter. De lak droogt vrij snel. Ondanks de doorzichtige basis waren dit toch maar twee laagjes.


Deze lak komt uit de Safari collectie van afgelopen herfst. Hebben jullie lakken uit deze collectie?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die heb ik ook, blijf hem super mooi vinden! Ook handy voor nail-art :D.

 2. Reply

  Wauw, echt prachtig!

 3. Reply

  Wow wat een mooi lakje!

  β™₯

 4. Reply

  Wauw mooi lakje!

 5. Reply

  Gorgeous lakje ;3

 6. Reply

  Ik vind dit zo’n prachtig lakje πŸ™‚ Het lijkt me alleen een drama om ‘m eraf te krijgen….

 7. Reply

  Wat een beauty zeg! πŸ˜€

 8. Reply

  Ik heb I herd that van deze collectie, die’s ook erg mooi! Chipt alleen wel snel, heb je dat met deze ook?

 9. Reply

  Wauw, zΓ³ mooi!

 10. Reply

  Ik heb deze nagellak! Hij is super mooi

 11. Reply

  Ik heb geen lakjes uit die collectie vond ze niet mooi en ik ben niet zo’n goud mens… Dus nee deze is niets voor mij!

 12. Reply

  Prachtig lakje, dekt ook goed zeg!

 13. Reply

  Oeh deze is echt heel vet πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge