China Glaze Hologlam Pt 1: Pinks

De meest begeerde collectie van China Glaze is de OMG collectie of de Kaleidoscope collectie. Ik geloof dat als je nu een lakje daarvan tegen komt je makkelijk โ‚ฌ30 euro neertelt. Het zijn dan ook prachtige holo’s en ik heb het idee dat iedereen hoopt op een tweede OMG of Kaleidoscope collectie iedere keer China Glaze holografische lakken uitbrengt. Voor sommige was de Tronica collectie dan ook een telleurstelling. De hologlam collectie is in geen enkele manier gelijk aan eerdere holografische collecties. Er zitten holografische deeltjes in, maar daar houdt het op.

Ik had de pech om deze mooie lakken op een bewolkte dag te swatchen en bij sommige lakken is het holografische effect niet zo goed te zien.

Infra Red


Ik vind dit echt een prachtige kleur. Rood zou ik het niet noemen. Het is een diepe fuchsia kleur. Dit zijn twee laagjes en zonder zon vind ik het lijken op een metallic lak met hele fijne glitter erin. Ik heb het bij deze lak niet zo goed kunnen vastleggen, maar ze zijn wel holografischer dan op de foto’s.

Get Outta My Space


Bij deze lak zie je goed het effect van de hologlam lakken. Op de foto hierboven lijkt het alsof ik 3 of 4 laagjes topcoat eroverheen heb gedaan. Er zit heel zeker gรฉรฉn topcoat oveer. Dat translucent effect hebben ze bijna allemaal. Zonder zon lijkn ze (in mijn ogen) metallic, vandaar ook dat ze een beetje streperig zijn. Onder wit licht hebben ze een speciaal effect. Bij het licht van de fliters ziet het er weer anders uit.

When Stars Collide


Bij deze lak heb ik niets nieuws te zeggen. Ik vind het effect heel apart en het is heel uniek. Ik heb dit nog nooit ergens gezien. Ik vind de kleur heel mooi, maar aan het effect moest ik heel erg wennen. Ik wil ze graag nog eens bij zonlicht zien. Dit zijn trouwens ook twee laagjes. De lakken drogen enorm snel.

Astro-Hot

Bij deze lak ben ik foto’s vergeten te maken zonder wit licht. Maar ik denk dat je de kleur wel goed kan zien aan de hand van deze twee foto’s. Echt een hele bijzondere paars, bruine kleur. Aubergine? Ik weet echt niet hoe ik dit zou moeten noemen, maar ik geloof niet dat ik een holografische lak kan bedenken die hier op lijkt. Deze dekt trouwens iets beter. 1 laagje zou voldoende zijn, maar voor betere houdbaarheid raad ik toch twee laagjes aan.

Alle 4 naast elkaar

Hier zie je ze nog even naast elkaar.ย  Van links naar rechts zie je Infra Red, Get Outta My Space, When Stars Collide en Astro-Hot.

Wat ik van deze collectie vind? Ik vind het gek dat er 4 roze kleuren (en 4 blauwe) in dezelfde collectie zitten. Ik mis een paarse en een groene kleur. Binnenkort komen nog twee posts online met de andere kleuren. Als je de lakken van de Hologlam collectie wilt hebben moet je snel zijn! When Stars Collide is al uitverkocht! Je kan ze voor โ‚ฌ7,95 hier kopen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, prachtige lakjes! Vooral Astro-Hot vind ik erg mooi ๐Ÿ™‚

 2. Reply

  Wauw, ze zijn allemaal echt prachtig!
  Liefs

 3. Reply

  Wat een mooie lakken!

 4. Reply

  Wat een prachtige kleuren en mooi effect. Ik vind de knalroze het mooiste ๐Ÿ™‚

 5. Reply

  Ik heb er zelf ook een paar uit de collectie en ik ben er super blij mee!

 6. Reply

  Ik vind ze allemaal prachtig om te zien. Ik zou geen keus kunnen maken eigenlijk. Wat een mooie nagels heb je zeg!

 7. Reply

  Zulk soort lakken vind ik echt allemaal super mooi!

 8. Reply

  Wilde ze niet bestellen maar ze zijn toch wel erg mooi mehh

 9. Reply

  Wat zijn ze prachtig! Vooral Infra Red is mijn grote favoriet van deze collectie. Maar inderdaad, de kleurkeuze van de collectie vond ik ook beetje beperkt toen ik ging bestellen. Een diepe groene en knalrode holo had ik heel gaaf gevonden.

 10. Reply

  Nog even wachten en ik heb de collectie compleet… Ik moet zeggen dat de meeste swatches die ik nu zie allemaal zonder zon zijn… Dus ben ik heeel benieuwd hoe ze straks met een zonnetje zullen zijn. Buiten dit alles vind ik de kleuren wel prachtig!

 11. Reply

  […] China Glaze Hologlam Pt I: Pinks China Glaze Hologlam Part II Blues China Glaze Hologlam Part III: Mix […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge