China Glaze Hologlam Part II Blues

De meest begeerde collectie van China Glaze is de OMG collectie of de Kaleidoscope collectie. Ik geloof dat als je nu een lakje daarvan tegen komt je makkelijk €30 euro neertelt. Het zijn dan ook prachtige holo’s en ik heb het idee dat iedereen hoopt op een tweede OMG of Kaleidoscope collectie iedere keer China Glaze holografische lakken uitbrengt. Voor sommige was de Tronica collectie dan ook een telleurstelling. De hologlam collectie is in geen enkele manier gelijk aan eerdere holografische collecties. Er zitten holografische deeltjes in, maar daar houdt het op.

Ik had de pech om deze mooie lakken op een bewolkte dag te swatchen en bij sommige lakken is het holografische effect niet zo goed te zien.

Naast Elkaar

Ik zie bij de roze hologlam lakken al dat ik ze op elkaar vond lijken. Jullie waren het niet met me eens. Misschien viel het bij de roze lakken ook wel mee. Bij deze blauwe hologlam lakken heb ik het sterker. Er zit genoeg verschil tussen, maar binnnen één collectie? Ik blijf het zeggen, ik vind het jammer dat er geen paarse of groene lak bij zat. Either way, het zijn wel 4 mooie blauwe tinten die allemaal met twee laagjes dekken.

Take a Trek

Ik vind deze blauwe lak het mooiste van de vier. Een rijke blauwe kleur. De lakken brengen makkelijk aan en zijn vrij snel droog.

Don’t Be A Luna-Tic

Deze lichtblauwe lak vind ik zelf enorm apart qua kleur. Niet lelijk ofzo, maar gewoon anders. Ik had het niet verwacht bij een holo. Ook dit zijn twee laagjes.

Strap On Your Moonboots

Ik denk dat deze lak mischien wel heel goed als basis voor een galaxy nailart gebruikt kan worden. Een diepe donkerblauwe lak die dekt met twee laagjes.

Sci-Fly By

Deze lak doet me eigenlijk denken aan de zee.

Als je de lakken van de Hologlam collectie wilt hebben moet je snel zijn! When Stars Collide is al uitverkocht! Je kan ze voor €7,95 hier kopen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  oh men, ik twijfel nog zo erg of ik er ga scoren en zo ja welke kleuren.. vind ze allemaal mooi!

  1. Reply

   Ik weet niet hoever Enchantra bij jou vandaan is, maar je kan er gewoon lang om te kijken welke je het mooiste vind?

 2. Reply

  Mooie kleurtjes weer <3

 3. Reply

  Ze hebben wel wat van elkaar weg maar toch vind ik de kleuren wel erg mooi!

 4. Reply

  Woww, supergave lakjes, maar ik heb al veel te veel besteld , deze maand , lol 🙂

 5. Reply

  Heel mooie swatches! Je ziet het holo effect toch nog vrij goed vind ik. Beter dan ik verwacht had! Nu mag de zon wel gaan schijnen hé! 🙂

 6. Reply

  Vind ze allemaal super mooi en weer hele mooie foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge