China Glaze – Full Spectrum

Ik dacht altijd dat glitters niets voor mij waren. Boy was I wrong. Ik begin steeds meer nagellak te ontdekken en leuk te vinden. Blauw en groen koop ik steeds vaker en ook koop ik ongemerkt steeds meer glitters. Toen deze beauty bij Enchantra voor de helft van de prijs verkrijgbaar was heb ik mijn slag geslagen.

Full Spectrum is een lak uit de Prismatic Collection van China Glaze die dit jaar uitkwam. Ik was weinig enthousiast bij het zien van de promofoto’s maar toen ik swatches zag veranderde ik mn mening. De lakken waren eigenlijk best wel leuk! Om te proberen heb ik er eentje besteld maar ik denk dat ik er meer wil.

Het is mss een beetje een stomme foto hierboven, maar zo zie je dus dat het een doorzichtige basislak is waar heul veul roze en zilvere microglitter in zit. Op het papier zie je dus maar 1 laagje, maar op mijn nagels zie je 3 laagjes. Er zitten dusdanig veel microglitters in dat deze met 3 laagjes helemaal dekkend zijn. Daarbij zitten er in alle kleuen grotee ronde glitters in. Die glitters zijn niet helemaal perfect rond, maar dat hoeft ook niet. Omdat het een glitterlak is is deze snel droog. Volgens mij moeten ze bij glitterlakken een bepaald stofje toevoegen waardoor de glitters homogeen in de lak blijven zitten en niet allemaal massaal naar de bodem zinken en dat stofje zorgt ervoor dat de lak snel droogt. Of misschien omdat het alleen een basislak is met glitters en dat er geen kleurdeeltjes zitten opgelost dat het daarom sneller droogt. Ik weet het niet, maar de lak doogt in ieder geval heul snel en een soot matte op.

Op de onderstaande foto zit er nog een laagje topcoat overheen. Zo zie je het verschil heel goed. Ik kan een topcoat zeker weten aanraden, want als deze glitterlak chipt, dan heb je een gigantische chip (zeg een kwart van je nagellak weg). Ik heb deze lak zonder topcoat 3 dagen gedragen en toen miste ik op mijn nagels hier en daar (na douchebeurt) hele happen uit mijn manicure.

Dit is dus mijn meest recente Enchantra bestelling. Je hebt het Creative Me Palette al kunnen zien en dan vandaag de china glaze lak met zilveren dop. Jullie hebben dus nog 3 china glaze swatches en 2 misa swatches tegoed.

2 thoughts on “China Glaze – Full Spectrum

  1. Mooi lakje, ben benieuwd naar de andere swatches.
    Zou het zeewier alleen niet op eten, om sushi heen is het lekker maar dit is echt vies haha

  2. Wat een leuk lakje! Ik heb bij deze collectie heel erg getwijfeld en nog steeds niks gekocht.. Maar als ie is afgeprijsd wordt het toch weer heel interessant…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge