China Glaze Avant Garden Pastel Petals

De China Glaze lente collectie zit dit jaar ook weer vol leuke lente kleuren. De Avant Garden collectie is in twee delen gesplitst. De felle kleuren genaamd Blooming Brights en de lieve pastel kleuren genaamd Pastel Petals. Van de Pastel Petals heb ik 4 kleuren voor jullie geswatched.

Dandy Lyin’ Around


Ik vond dit een hele leuke witte kleur, maar dekt niet zo goed. Ik vond het een hele aparte lak. Deze droop supermakkelijk van het kwastje af en ik zat helemaal onder witte shimmers. Op mijn nagels echter was het vrij dik. Dit zijn vier laagjes om het gelijkmatig te krijgen. De witte lak zit vol met glasflecks. Mocht jij sneeuw toch leuk vinden, ik zou zeggen, deze lak past daar helemaal bij.

Keep Calm, Paint On


Een mintgroene lak kon natuurlijk niet ontbereken aan een lente collectie. De naam heeft imo niets te maken met het mintgroene, maar ik vind het wel een enorm leuke naam. Dit zijn 2 laagjes en deze lak bevat allemaal shimmer.

Fade Into Hue


Deze blauwe lak heeft me verrast. Niet dat ik zulke lakken saai zou vinden, maar deze is echt supersupershiney! Ik heb geen topcoat gebruikt. Dit zijn twee laagjes. De kleur doet me aan vergeet-me-nietjes denken.

Tart-Y For The Party


Geen unieke kleur, maar wel een hele leuke lilakleur. Slechts twee laagjes en ook deze lak is best wel shiney.

Wat vinden jullie van de Avant Garden Collectie?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Haha, een ‘keep calm’ uitspraak tussendoor: geweldig! πŸ™‚ Hele mooie kleuren! Vooral de mingroene.

 2. Reply

  Wat een mooie kleuren! Vooral Keep Calm, Paint On vind ik pretty πŸ™‚

 3. Reply

  Dandy Lyin’ Around vind ik toch wel erg mooi qua kleur πŸ˜€

 4. Reply

  Ik hou echt van dit soort kleurtjes πŸ˜€

 5. Reply

  Nee sinds lange tijd een collectie van CG die mij niet warm maakte…

 6. Reply

  Wat een mooie nagels heb je! Fade Into Hue bevalt mij wel! πŸ™‚

 7. Reply

  Mooie kleurtjes allemaal! Ik vind de kleuren allemaal erg mooi uit deze collectie!

 8. Reply

  ik vind Tart-Y For The Pary het mooist! <3

 9. Reply

  Mooie kleuren! Leuk voor morgen πŸ™‚

 10. Reply

  Prachtige kleuren staan ertussen, vooral Tart-Y For The Party!

 11. Reply

  Wat een prachtige lakken!

 12. Reply

  Vooral de laatste kleur vind ik prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge