Chanel Peridot Dupes

Chanel Peridot was een grote hit en sinds zijn er vele dupes en bijna dupes uit gekomen en het lijkt erop dat er steeds meer dupes bij komen. Daar waar Catrice en Douglas snel waren, waren OPI en China Glaze langzaam. De ‘dupe’ van China Glaze moet zelfs nog uit komen en daar hebben we nog niet eens swatches van gezien. Waarom die er dan toch tussenstaat? Als je naar het flesje kijkt kan het niet anders! Heb jij al een Peridot dupe?


Ik heb de nagellak geswatched omdat ik deze kon swatchen toen ik bij Bianca op bezoek was. De post kan je hier zien. Ik vond het duochrome effect heel mooi, maar ik vond de 22,50 het niet waard. Ik vond het lakje veel te streperig en zeker voor zoveel geld. Inmiddels zijn er vele look-a-likes, maar zijn het allemaal dupes?

 

Nagellak Prijs Verkrijgbaar? Dupe?
Ciaté Oil Slick 11,95 Nog niet, maar binnenkort in de Ciaté webshop. Zo goed als! Deze blogpost is niet superduidelijk, maar op de nagels lijkt maar 1 kleur nagellak te zien. Ik zeg dupe!
Douglas Fireworks 4,99 Het was een LE van Douglas en is overal uitverkocht. Bijna! Fireworks heeft iets minder groen en iets meer geel en bruin.
Jessica Iridescent Eye $6-7.50 Bij bv NinjaPolish en als je in Amerika bent, niet heel makkelijk om aan te komen dus. Dead on dupe
OPI Just Spotted The Lizard 13,95 Bij bv Sephora en andere verkooppunten. Dead on dupe!
China Glaze – Rare And Radiant Zo tussen 5,95 en 7,95 Wss bij de bekende webshops. Nog geen idee. De nagellak is iig deel van de Bohemian collectie.
Topshop Hidden Treasure £6.00 Ik neem aan bij Topshop, maar ik denk alleen in the UK. Zo goed als! Deze blogpost is niet superduidelijk, maar op de nagels lijkt maar 1 kleur nagellak te zien. Ik zeg dupe!
Catrice – Genius in a Bottle 2,50 Bij Kruidvat en Trekpleister. Ook weer iets minder groen en iets meer geel en brons. Ik zeg dat het een dupe is van Fireworks.
Art Deco 226 7,50 Alleen in Duitsland bij kruidvat vergelijkbare winkels. Het is een dupe van Fireforks, dus niet helemaal van Peridot. Dat kan je hier zien
Deborah Lippmann Swagga Like Up 19,95 Niet zo goed, er schijnen een paar drogisterijen in Rotterdan, Amsterdam en in Den Haag te zijn, maar voor verkooppunten kan je hier kijken. Nee, er zit veel meer goud in Swagga Like Us en is minder streperig. Verder is het multichrome effect hetzelfde.
Sephora Diving in Malaysia 5,00 Bij Sephora Ik zeg van wel! Maar misschien heeft DIM een iets minder gele gloed.

 
Dus welke dupes zijn? Sephora Diving in Malaysia, Topshop Hidden Treasure, OPI Just Spotted The Lizard, Jessica Iridescent Eye en Ciaté Oil Slick. Diving In Malaysia is daarvan de goedkoopste (bevat ook maar 5 ml). OPI is ook een goede dupe, maar is bijna 3x zo duur en net zo ‘goed’ verkrijgbaar. Als het geen 100% dupe hoeft te zijn omdat je het kleurverloop zo ook wel mooi vind kan ik Genius In A Bottle aanbevelen. Voor maar 2,50 heb je 10 ml en het is een prachtige lak ook al heeft deze minder groen en iets meer bruin. Welke dupe heb jij? Of heb jij 22,50 betaald voor de originele Peridot?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Leuke blogpost ^^ Ik hou van dupes!
    Mooi lettertype heb je gebruikt voor het plaatje

  2. Reply

    Ik heb die van de Sephora 🙂 Volgens mij was Sephora zelfs nog eerder uit dan Peridot ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge