Catrice Viennart Lipsticks – Nude Nouveau & Klimt’s Ardent Kiss

De Viennart collectie is er weer een waar ik warm voor loop. Ik heb de blush al laten zien, maar dat is niet het enige wat ik van de collectie meenam. De lipsticks zijn prachtig en ik nam twee van de drie mee.Bij deze collectie heeft catrice weer mooie hulzen ontworpen. I like. Ik heb patroon op de hulzen niet heel goed kunnen vastleggen, maar het is een vergelijkbaar patroon als op de blush. Onderop staat dat het niet gewone lipsticks zijn maar dat het shimmer lip colour. Je ziet het in de lipsticks. De kleine spikkeltjes zijn allemaal shimmers.Nou heb ik de lipsticks wel een paar keer over elkaar aangebracht. Zo zie je de shimmers beter.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind de shimmers niet storend, vooral bij de nude lipstick geeft het een mooie extra touch!
  Amy recently posted…New in: DKNY horlogeMy Profile

 2. Reply

  Wat een mooie kleuren!

 3. Reply

  ik heb ze zelf laten staan, vond ze te shimmery XD
  femketje recently posted…Inspirational: Lipsticks!My Profile

 4. Reply

  Mooie kleuren!
  Jessica recently posted…Studeren #1My Profile

 5. Reply

  Wow die rode is kei mooi!
  Manon recently posted…Giordani Gold Baroque Blushing PearlsMy Profile

 6. Reply

  Echt prachtige kleuren. Ik vind de roze kleur veel mooier dan ik had verwacht. Zo jammer, ik was net bij de kruidvat en ik twijfelde. Ik heb ‘m uiteindelijk laten liggen. Toch een beetje spijt van nu.
  Nicole recently posted…P2 Mattifying Perfection concealerMy Profile

 7. Reply

  Wauw, die zijn mooi!

 8. Reply

  Wauw, die rode!!! Love it!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Action shoptip: Guess Seductive 50mlMy Profile

 9. Reply

  Prachtige lipsticks! Ik heb nummer 3 ook gekocht. Leek me erg mooi ook voor kerst πŸ™‚
  Roxanne recently posted…Nonique lipbalsem Tropical Treatment en lipbalsem Luxurious lipsMy Profile

 10. Reply

  Pretty! Eens kijken of ik ze nog ergens kan kopen πŸ˜‰
  Kaylani recently posted…Balea Sweet Lady & Candy Queen LipbalmMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge