Catrice Ultimate Lipsticks – MATTraction & Better Than Nude

Ik ging naar de winkels om te kijken of ik al nieuwe Catrice nagellakken kon vinden. Check. Ik heb ze gevonden, maar ik had dat hebben gevoel helemaal niet. Ik heb er een paar meegenomen waar ik benieuwd naar was en mwah. Waar ik wel superenthousiast over was zijn de nieuwe lipsticks. Ik moest echt kiezen en besloot deze twee mee te nemen.


Zoals je ziet hebben beide lipsticks een andere kleur huls. De zwarte lipstick is er een van de Ultimate Colour lijn. De zilveren is een Ultimate Shine Gel Colour lipstick. Het verschil zit em.. ja.. precies in de naam. De zwarte geeft echt een hoop pigment af en de zilveren vooral glans, maar dekt ook vrij goed.


Maar ik moet zeggen, de lipsticks zijn echt verbetert. Ik vind ze veel fijner op mn lippen zitten. Ook de shine lipstick geeft veel pigment af. Deze voelt heel voedend aan. Alsof je een labello op doet. De dekking is op te bouwen en blijft vrij goed zitten. Het is een nude kleur met een roze ondertoon.

MATTraction moet een matte zijn, maar ik vind dat eigenlijk wel meevallen. Voelt heel soepel op je lippen, veel pigment, maar droogt niet in, gaat niet zo in de lijntjes zitten. De lipstick pakt alleen niet zo goed aan de binnenkant van mn lippen. Daar heb ik wel vaker last van met rode lipsticks, want dan zie je goed waar het ophoudt. Het is een framboosrode kleur. Op het eerste gezicht rood, maar toch met een donkerroze ondertoon.
Ik had een aantal nieuwe lipsticks geswatched in de winkel. Bij geel licht en met mn telefoon. Toch nog wel redelijk te zien. Als eerste zie je MATTraction -en als ik dan zo vrij mag zijn om de persinfo erbij te pakken- MATTador, Better Than Nude, In A Rosegarden, en ik denk Sweet Macaron en de onderste weet ik niet meer.

Misschien dat ze nog niet in elk Kruidvat en Trekpleisterfiliaal liggen, maar ze kosten 3,99 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die rode is mooi zeg!!
  Jaimy en Laura recently posted…Filmpje: unboxing Yourwishes.nl + kortingscodeMy Profile

 2. Reply

  rood staat je echt drop-dead-gorgeous πŸ˜€
  femketje recently posted…My School Story Tag!My Profile

 3. Reply

  Ik vind ze eigenlijk alle twee wel heel mooi! Ik denk dat ik die nude ook ga scoren als het nieuwe assortiment hier ligt.
  Sarah recently posted…Review: Makeup Revolution salvation eyeshadow paletteMy Profile

 4. Reply

  Wat een mooie lipsticks. Ik vind de lipsticks van Catrice altijd erg fijn!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Shop till you drop, interessante webwinkelsMy Profile

 5. Reply

  Prachtige kleuren allemaal! Ze staan je ook erg goed πŸ˜‰
  Dana recently posted…HONG KONG 2014My Profile

 6. Reply

  Beide lipsticks hebben een erg mooie kleur!

 7. Reply

  Wow, die rode is wel erg gaaf en knallend! Zelf zou ik voor die lichtere tint gaan, maar je kan het wel hebben πŸ™‚
  Mirjam recently posted…Rimmel London Glitter Bomb topcoatMy Profile

 8. Reply

  Ze zien er goed uit zeg! Ik heb inmiddels ook al een kleur gekocht van de nieuwe lipsticks, had mezelf beloofd het niet te doen πŸ™‚
  Beau recently posted…The Body Shop Vitamin E dag + nachtcrΓ¨meMy Profile

 9. Reply

  Wat een prachtige kleuren, ze staan je beide heel mooi!
  Anna recently posted…REVIEW | CATRICE METALLURE LIPSTICKS C02+C03My Profile

 10. Reply

  Wat een mooie kleurtjes zeg, ze staan je beide heel erg mooi.
  Nicole recently posted…The beauty blogger TAGMy Profile

 11. Reply

  Beide wel mooi, maar niet helemaal mijn ding!
  Kaylani recently posted…Essence-week!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge