Catrice – Nude Purism – Shimmer Highlighter

Er was een tijdje dat ik onwijs into nude makeup was. Ik heb een hoop nude nagellakken en oogschaduws in mijn stash en ik gebruik ze ook graag, maar toch trok de nieuwe Catrice collectie me helemaal niet. Ik had de highlighter wel op promo’s gezien, en die wilde ik wel zien. Gelukkig hebben ze testers en toen ik deze in de winkel swatchte was ik verkocht. Deze ging mee! Om nog maar te zwijgen over het mooie honingraadpatroon.


De highlighter zit net als alle poeders van Catrice in een doorzichtige verpakking. Maar deze heeft volgens mij iets nieuws. Ik weet niet of het alleen voor deze collectie is, maar rondom het poeder zit nog een zwarte rand. Ik vind het zelf wel verbetering.

Jammer dat deze geen naam heeft, maar deze pure shimmer highlighter maakt zn naam wel waar. Dit champagnekleurige poeder is werkelijk prachtig. Om te beginnen bij het mooie 3D relief. Hexagons die alle kanten opstaan.ย  Ik denk zelf dat het mooier was als het poeder plat was. Achterop staat dat het een ‘ultra-silky powder’ is en het ziet รฉn voelt ook zijdezacht.

Zo kan je nog een beetje beter zien dat het een 3D poeder is. Je krijg 5 gram van de pure shimmer highlighter voor โ‚ฌ4,50. Dit is een normale prijs voor Catrice.

Het poeder voelt zacht op je huid en geeft en hele mooie shine. De kleur van het poeder is lichter dan mijn huidkleur en dat lijkt van zelfsprekend voor een highlighter, maar dat is het niet altijd. De kleur blend makkelijk met je huidskleur en een prachtige glow.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ziet er goed uit!
  Beau recently posted…Spam je blog! #2My Profile

 2. Reply

  Ik vind het een mooie highlighter, heb hem namelijk zelf ook egkocht ehehe
  Manon recently posted…E.L.F Hydrating Under Eye PrimerMy Profile

 3. Reply

  Deze wil ik ook gaan halen!
  Amy-Denise recently posted…Pretty things I bought #2My Profile

 4. Reply

  Oh wauw wat een beauty. Dat effect is zo ontzettend mooi en het patroontje van het product zelf! Wauwie.
  Nicole recently posted…Favorite Body ProductsMy Profile

 5. Reply

  Hij ziet er echt prachtig uit! Maar ik heb echt al veel te veel highlighters dus ik denk dat ik hem ga laten liggen.
  Sarah recently posted…MAC Please me dupeMy Profile

 6. Reply

  Wat een mooie higlighter, hij doet me zelfs een beetje denken aan Soft & Gentle van MAC.
  Kelly recently posted…โ‚ฌ – I love sleep tag.My Profile

 7. Reply

  Hij is heel mooi! Maar ik blijf bij MAC Soft & Gentle
  Charile recently posted…Veranderingen omtrent mijn blogMy Profile

 8. Reply

  woah pretty!
  femketje recently posted…The Questions Of Life Tag!My Profile

 9. Reply

  Oh wow, wat mooi zeg! Is deze momentewl te koop of zit-ie in de vaste collectie? Vind de tint erg mooi!
  Mijn kleine geheimpjes recently posted…Mentality HooplaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge