Catrice – Nieuwe Lak – Berry Potter and Plumbledore

Okay, hoe geweldig is die naam! Ik heb me niet verdiept in de nieuwe lakken, maar toen ik gister in de kruidvat stond MOEST deze gewoon hebben. Alleen al vanwege de naam. Briljant! Daarnaast is het ook gewoon een mooie paarse kleur met prachtige blauwe shimmer.

Ik was vooral benieuwd hoe het op mijn nagels eruit zou zien. Shimmer is soms enorm mooi en soms heel streperig. Ik vond het een aparte combinatie. Ik heb zulke blauwe shimmer in een roze lak, maar nog niet in een paarse lak. En ik moet zeggen. Deze combinatie vind ik veeel beter.


Ik ben geen enorme paars liefhebber (sorry!), maar ik vind het wel een mooie kleur. Door de blauwe shimmer heb ik het idee dat de tint paars in verschillende hoeken en onder ander licht een andere tint paars is. Volg je me nog? Op de foto hieronder lijkt de paarse kleur rozer omdat je de blauwe shimmer nauwelijks ziet.


Ik vind het een prachtige lak. Een leuke toevoeging aan mijn stash. De lak dekt met twee laagjes en ik heb dan ook twee laagjes hier op de foto’s.


Ik weet niet of in alle catrice schappen al de nieuwe producten liggen, maar als, dan staat er een ‘new’ vakje bij. Deze lak kost €2,99.

Heb jij al nieuwe producten gekocht?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een beauty! Purple rules (Ik hoorde Remco in mijn oor)! En zeker de combi naam en lak!

 2. Reply

  Mooi lakje, lekker paars πŸ˜€

 3. Reply

  oeh aparte mooie tint!

 4. Reply

  Die naam! Geweldig πŸ™‚

 5. Reply

  Wat een super mooi lakje, als die hier in de schappen staat, dan gaat die mee in het mandje. De naam is ook zo leuk πŸ™‚

 6. Reply

  Ik vond hem op instagram niet zo bijzonder maar nu ik hem zo zie is hij toch wel heel mooi! En de naam is echt geweldig πŸ˜€

 7. Reply

  Hij ziet er erg mooi uit!

 8. Reply

  Wat een mooie kleur!

 9. Reply

  Oh wauw! Hij stond al op mijn lijst, maar nu staat hij op de must haves!

 10. Reply

  Prachtig lakje, vind hem alleen niet zo bij het seizoen passen haha

 11. Reply

  Hmm….niet helemaal mijn ding maar echt een mening heb ik er niet over :/. Gelukkig zijn er nog andere lakjes ;D

 12. Reply

  Doet mij denken aan de lak van de post van gister! Vind ‘m mooi!

 13. Reply

  Best een mooie kleur πŸ™‚

 14. Reply

  Hahah awesome naam! En dat kleurtje is inderdaad erg mooi!

 15. Reply

  Heel mooi, ik hou wel van zulke lakjes!

 16. Reply

  Die lak MOET ik hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge